#

Геннадій Дикий (мер Білої Церкви): офіційна заява щодо обшуків НАБУ

11.01.2019 11:40
Геннадій Дикий (мер Білої Церкви): офіційна заява щодо обшуків НАБУ

В середу, 9 січня 2019 року, у Білій Церкві відбулася подія, яка викликала досить великий резонанс серед жителів міста та у загальнодержавних засобах масової інформації.

Детективами НАБУ в приміщенні міської ради та моєму приватному будинку здійснювались слідчі дії в межах розслідування у кримінальному провадженні за фактом придбання міською радою будівлі за ймовірно завищеною, на їх думку, ціною у 2018 році.

З цього приводу хочу зробити офіційну заяву.

Всі процеси підготовки, обговорення і прийняття рішень Білоцерківською міською радою проводяться прозоро і гласно, нам нічого приховувати.

Будь-хто може відстежити їх проходження, в тому числі використовуючи відеозаписи на офіційних інформаційних ресурсах міської ради.

У разі необхідності ми готові додатково надавати інформацію всім зацікавленим, відповідно до чинного законодавства.

Щодо подій, які сталися 9 січня - попередніх запитів щодо даного кримінального провадження до міської ради не надходило. На мій погляд, жодної необхідності проводити слідчі дії у такому вигляді - не було. Всю необхідну інформацію слідчим було надано, хоча вона є у відкритому доступі.

Питання придбання приміщення для ЦНАПУ відкрито обговорювалося з 2016 року.

Запевняю, насамперед жителів міста, що рішення міської ради по якому порушено кримінальне провадження прийнято відповідно до вимог чинного законодавства, а саме головне, воно прийняте для розвитку міста та покращення надання послуг жителям територіальної громади.

Читати "Моя Київщина" у Facebook