#

Гра в політику негативно впливає на всю область

Руслан Кузьменко (депутат Київської обласної ради)

20.04.2021 10:40
Гра в політику негативно впливає на всю область

Чи може доля всієї Київської області залежати від бажання однієї людини кілька зайвих тижнів посидіти в теплому кріслі? Насправді, питання риторичне і кожен нормальний громадянин або обуриться таким питанням, або посміхнеться, вважаючи що це жарт. Насправді все дуже й дуже не смішно.

Голова Київської обласної ради Олександр Скляров, який зайняв свою посаду в не зовсім законний спосіб, з грудня 2020 року не здатен зібрати жодної сесії обласної ради. Він їх подекуди призначає але сам туди не з’являється і фракція слуг народу теж, разом зі своїм висуванцем не поспішає виконувати свою роботу. Саме ту роботу, для якої їх обирали люди.

Гра в політику негативно впливає на всю область. Немає чіткого плану боротьби з пандемією, не реалізовуються багато обласних програм, зупинилось будівництво, люди чекають відповідей від депутатів облради на низку важливих питань в освіті, медицині, а натомість ми повинні пояснювати, що якийсь ПАН просто не хоче втратити свою посаду, тому не збирається сесія обласної ради.

Ви обуритесь і запитаєте чому так? Рада є , голова і заступники є , депутати є а рада не працює. Все просто, в облраді вже є більшість голосів за відставку Олександра Склярова та його заступників, які виявилися нездатними в такий складний час забезпечити роботу обласної ради, які своєю бездіяльністю зупинили розвиток цілої області, які ставлять свої особисті інтереси вище інтересів всіх жителів Київської області. До ради подано відповідні пропозиції про відставку команди Склярова і більшість депутатів готова за це проголосувати, але нинішній голова обласної ради, банально ховається від депутатів та ухиляється від виконання своїх обов’язків.

Що говорити людям, як пояснити що кошти є, програми є, але депутати не можуть прийти до сесійної зали та натиснути кнопку бо хтось хоче ще трохи посидіти в теплому кріслі. Як пояснити чому не ремонтують школу в Піях, не будують амбулаторію в Ржищеві і так далі.

Голова ради має виконати свій обов’язок, зрештою треба виконати закон і зібрати сесію обласної ради, яка має збиратись не рідше ніж раз на квартал ,а в таких складних умовах, в яких опинилась зараз наша країна і область зокрема, ми мали б працювати частіше але нажаль…

Відставка нинішнього керівництва ради неминуча, лишень жалко втраченого часу, жалко втрачених можливостей. Впевнений що здоровий глузд переможе.

Читати "Моя Київщина" у Facebook