#

Хвича Мепарішвілі (нардеп України): "Народний фронт" виконав свою передвиборчу програму на 100%

29.07.2019 09:33
Хвича Мепарішвілі (нардеп України): "Народний фронт" виконав свою передвиборчу програму на 100%

Сьогодні провели заключне засідання фракції "Народний фронт". Підбили, як-то кажуть, підсумки нашої діяльності у Верховній Раді за п`ять років.

Цей період був досить непростим, не все було гладко, були і конфлікти, і скандали. Але, водночас, саме парламент восьмого скликання створив законодавчу базу для наймасштабніших в історії України реформ у багатьох секторах економіки та державних сервісів, від енергетики до освіти та медицини.

Ми підтримали та закріпили зовнішньополітичний курс в ЄС та НАТО, відновили армію, стримали російську агресію на сході країни, зробили найбільше за всі інші скликання для захисту й підтримки української ідентичності. І це не моя оцінка нашої діяльності. На цьому наголошують експерти.

Я пишаюся фракцією "Народний фронт", яка виконала на 100 відсотків свою передвиборчу програму. Пишаюся парламентом восьмого скликання, найбільш проукраїнським та реформаторським. Пишаюся своїми колегами та дякую усім за плідну співпрацю.

Особливі слова подяки - лідеру "Народного фронту" Арсенію Яценюку за багаторічну співпрацю, підтримку і розуміння. Для мене честь бути членом фракції "Народний фронт", народним депутатом Верховної Ради восьмого скликання.

Читати "Моя Київщина" у Facebook