#

Іду в депутати не через те, що всі балотуються, а реально знаю як змінити Боярську громаду

Володимир Гайдамачук (активіст)

17.10.2020 22:26
Іду в депутати не через те, що всі балотуються, а реально знаю як змінити Боярську громаду

Я вирішив балотуватися до Боярської міської об’єднаної територіальної громади від партії "Республіканська платформа". Переконаний, що більшість із Вас мене знають особисто. Я корінний житель села Тарасівка, тому на собі відчуваю результат недолугого керівництва громадою, яку відверто грабують. Попередники тільки те й робили, що скиглили, говорили про перешкоди в роботі, відсутність коштів у бюджеті, а натомість зуміли забрати всі вільні ділянки та побудувати маєтки. Я проти кумівства та корупції, бо це руйнує нашу країну зсередини, а Боярська громада – яскравий приклад цьому.

У мене нещодавно народився малюк, а я змушений був ставати в чергу до садочка й школи ще задовго до його появи. Так не повинно бути! Ресурсів громади вдосталь, щоб забезпечити нормальні умови для навчання всіх діток, незалежно від матеріального становища родини. Але для початку потрібно перестати красти на всьому, як це робилося постійно.

Я переконаний, що небагато знайдеться людей, які задоволені якістю надання медичних послуг у Боярці. Уже 2020 закінчується, а в наших медустановах укорінилися 90-ті. Якщо ми прагнемо європейських стандартів, то відповідно потрібно й фінансувати цю галузь, а не тільки нарікати на лікарів. Хоча декому з медперсоналу потрібно нагадати правила етикету в спілкуванні з пацієнтами…

Ледь не кожен працюючий житель нашої громади втрачає по декілька годин у дорозі до Києва, і це в кращі дні. Голові та депутатам потрібно думати не лише за будівництво нових багатоповерхівок, а й шукати варіанти розширення існуючих доріг, створювати комунальне транспортне підприємство, вимагати від "Укрзалізниці" збільшення кількості електричок та повне оновлення рухомого складу. Я переконаний, що саме через антисанітарію та переповнені вагони люди відмовляються їхати електричкою, хоча це швидше та дешевше.

Нам дійсно не вистачає дитячих та спортивних майданчиків, зон для відпочинку та нормальної інфраструктури, але ніхто з попередників навіть не наважився взятися за вирішення цих проблем. Боярська ОТГ не сміттєзвалище та не промзона. Ми повинні повернути громаді статус курорту та забезпечити її мешканцям комфортне життя. Упевнений, що команда "Республіканської платформи" за Вашої підтримки зможе реалізувати все задумане, адже ще п’ять років розвалу наша громада просто не витримає.

Читати "Моя Київщина" у Telegram