#

Ігор Дармостук (шеф-редактор сайту КиевВласть): Бно-Айріян пішов з посади через явну війну з нардепами від умовної групи “Приват”

21.10.2019 08:04
Ігор Дармостук (шеф-редактор сайту КиевВласть): Бно-Айріян пішов з посади через явну війну  з нардепами від умовної групи “Приват”

На прес-марафоні Зеленський розповів, що члени команди шантажують Президента заявами про відставку. Мовляв, пишуть, а потім, очікуючи, що він їх почне вмовляти лишитися, щось у нього випрошують. Пообіцяв, що таку ганебну практику припинить і всі заяви буде задовольняти.

На тому ж марафоні він розповів, що призначив “кілька світлих хлопців” губернаторами, але вони досі нічого не показали. З огляду на ці дві тези, хід Михайла Бно-Айріяна навряд можна вважати тактичним кроком. Типу, я піднімаю питання руба, президент викликає, я розповідаю, а заяву не приймають.

 Правда, деякі колеги вже почали всерйоз цей сценарій аналізувати, але як на мене - НІТ - відставку приймуть. Що ж до причин. Офіційно губернатор їх не коментує. Але, ті хто в контексті обласних справ одразу ж згадають про явну війну з нардепами від умовної групи “Приват”. На своїй останній зустрічі з журналістами Бно-Айріян цю війну визнав, але коментував неохоче.

Більш детальний аналіз причин та наслідків КиевВласть - Новости Киева видасть ближчим часом. Слідкуйте)

Читати "Моя Київщина" у Facebook