#

Ігор Коча (активіст, Біла Церква): Про незаконне закриття музичних шкіл буде знати вся Україна

11.07.2018 14:40
Ігор Коча (активіст, Біла Церква): Про незаконне закриття музичних шкіл буде знати вся Україна

Незаконне закриття музичних шкіл в Білій Церкві йде повним ходом і скоро про це знатиме вся країна! Після візиту народного депутата Сергія Капліна в Білу Церкву та зустрічі з батьками учнів та педколективом музичних шкіл, які міська влада на чолі з мером вирішила ліквідувати. Центральні телеканали навіть показали про це відповідні сюжети.

Як громадський активіст, я спільно з колективом та батьками, заручившись підтримкою народних депутатів продовжуємо боротьбу за збереження культури в місті. 10 липня ми спільно прийняли участь у брифінгу для засобів масової інформації у Верховній раді.

Багато депутатів були шоковані ганебними діями міського голови від "Самопомочі" та пообіцяли сприяти захисту трудового колективу та доступу дітей до музичної освіти. Під час брифінгу, зокрема я зауважив на системності знищення культури міською владою, а також на інших проблемах міста, які породжені недолугим керуванням міського голови. Зокрема зауважив, щодо "драконівських" ставок місцевих податків та зборів на 2018-2019 роки, які були прийняті депутатами міської ради спільно з міським головою. Для прикладу, інші міста з такою ж кількістю населення як і Біла Церква погодили з громадою в рази менші податки.

Невже в нашому місті краще жити ніж в інших? Чи може ми раніше за всю Україну наблизилися до Європи? Ми не збираємося терпіти знущання міської влади над простими людьми і оголошуємо термінову мобілізацію всіх небайдужих на мітинг-протест 12 липня під міською радою о 10-ій годині.

Читати "Моя Київщина" у Telegram