#

Ігор Коча (заступник голови громадської ради Білої Церкви): Мер нашого міста знову збрехав

29.12.2018 12:59
Ігор Коча (заступник голови громадської ради Білої Церкви): Мер нашого міста знову збрехав

Під кінець року стало зрозуміло, що обіцянку по поверненню надмірно високого, сплаченого жителями нашого міста, земельного податку наш "найкращий" мер не виконав, знову збрехав і обдурив, тому ми на ваші прохання консолідували  групу добровольців адвокатів, які для вас підготовлять пакет документів і будуть представляти ваші інтереси в суді БЕЗКОШТОВНО до повного повернення ваших коштів.

Рішення БМР від 12 липня 2018 року № 2528-54-VII, де було внесено зміни про зниження коефіцієнту з 1,5 на 0,1, має юридичну силу тільки в судовому порядку, інших законних рішень немає ( Для прикладу в Києві 0,01).

Слід пам’ятати, що несплачений податок у встановлений термін карається штрафом надзвичайно суворо, перший місяць 10% від суми податку, а більше ніж 30 днів – 20% за кожен місяць.

Потерпілими є кожен без виключення, а це земельні ділянки під приватним житловим фондом, гаражними та гаражно-будівельними кооперативами, дачно-будівельними та садівницькими товариствами, індивідуальними гаражами, садовими і дачними будинками фізичних осіб. Кожен  з цих  перерахованих вище власників, якщо ще не отримав "лист щастя", то обов’язково отримає.

Подумати тільки: за приватну земельну ділянку 500 грн за 6 соток в місяць, він забув що треба їсти, лікуватися і лікувати батьків-пенсіонерів, дітей вчити, будинок ремонтувати, декому машину заправити та інше.

Смішна заява Дикого, що "ми звільнили від сплати податків пенсіонерів за віком" є нікчемною і принижує нас,  тому що він не розуміє елементарного, що підпали під драконівські податки  діти і внуки тих пенсіонерів, в яких з ними один сімейний гаманець.

А чому тільки пенсіонери за віком, а за пенсіонерів по інвалідності забув, і тільки тому, що мета інша –  наповнити бюджет і за допомогою віртуозних будівельних схем вкрасти вирвані гроші з горла у людей.

Завдяки роботі громадських активістів Віктора Левицького та Ігоря Кочі, всі бажаючі отримати консультацію чи скористатися безкоштовними адвокатськими послугами можуть  звернутися за тел. 0683736707 та  063 128 63 03 в робочий час.

Читати "Моя Київщина" у Telegram