#

Ігор Мещан (директор департаменту соціального захисту населення КОДА): Про фестиваль "З війни до миру. Діти" до Дня захисника України

17.10.2019 05:57
Ігор Мещан (директор департаменту соціального захисту населення КОДА): Про фестиваль "З війни до миру. Діти" до Дня захисника України

Разом з головою Київської облдержадміністрації Бно-Айріяном Михайлом взяв участь у IV Київському обласному родинному фестивалі до Дня захисника України "З війни до миру. Діти".

Фестиваль організований Федерацією громадських організацій учасників АТО/ООС Київщини, ГО "Боярка-АТО" за фінансової підтримки Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, у рамках 1 Конкурсу проектів ветеранських організацій Київщини.Захід активно підтримали Управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, Київо-Святошинська райдержадміністрація та райрада, Чабанівська сільська рада.

Дуже корисною для ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей була Ярмарка соціальних послуг та виставка-презентація Соціальних служб та організацій, військових та поліцейських спецпідрозділів, патріотичних клубів та організацій. Діточки наших Захисників могли безкоштовно попрацювати у творчих студіях, постріляти у тирі, пострибати на батутах. Всі отримали солодкі подарунки.

За цей час лідери ветеранських організацій мали змогу у неформальній обстановці поспілкуватися з Головою облдержадміністрації Бно-Айріяном Михайло Кареновичем, з іншими посадовцями. Наш Голова був на заході майже 3 години! відповів на всі запитання, вислухав кожного ветерана!!!

Читати "Моя Київщина" у Telegram