#

Ігор Мосійчук (народний депутат): Про вбивство дитини та політичних піарастів

04.06.2019 07:50
Ігор Мосійчук (народний депутат): Про вбивство дитини та політичних піарастів
Фото з мережі Інтернет

ПРАВДА ПРО ВБИВСТВО ХЛОПЧИКА В ПЕРЕЯСЛАВІ

Терпіти не можу, коли роблять політику та піаряться на людській трагедії , а тим паче на вбивстві. Всю ніч я з’ясовував обставини вбивства «поліцейськими» п’ятирічного хлопчика в Переяславі на Київщині.

Двоє виродків-"поліцейських" близько 16.00 в населеному пункті (!!!) взялися пристрілювати дрібнокаліберну рушницю на консервних банках. Через деякий час на невеликій відстані від них впав хлопчик. Впав головою на камінець. Бабуся хлопчика викликала швидку допомогу заявивши, що він впавши травмувався. Це ж підтвердили і лікарі швидкої. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група поліції, оглянула його, вилучила камінець і зі слів бабусі склала протокол.

За декілька годин в лікарні Переяслава хлопчика оглянув столичний нейрохірург та встановив, що в голові пораненого є інородний предмет і швидше за все це куля. Одразу після цього виконуючий обов’язки начальника поліції Переяславщини підполковник Андрій Медуниця, який лише місяць виконує свої обов`язки віддав наказ порушити кримінальне провадження за ч.1 ст.121 ККУ (нанесення умисного тяжкого ушкодження) та провести повторні невідкладні слідчі дії, в ході яких поліцією були вилучені гільзи та консервні банки по яким стріляли виродки.

 

Ще за декілька годин поліцейські в результаті проведення невідкладних слідчих дій встановили, що до вбивства хлопчика причетні їхні "колеги". Почався розшук вбивць. Близько 4 ранку поліція знайшла своїх "колег"-вбивць в хлам п’яних під нічним клубом і доставила в райуправління, де вранці вони і були передані співробітникам ДБР разом з матеріалами справи. Честно мені досі не зрозуміло чому ДБР перекваліфікувало ст.121 ККУ на більш легку ст.128 і лише після смерті хлопчика та втручання ГПУ на ст.115 (умисне вбивство)???

ПІДСУМОК: Злочин розкрила поліція Переяславщини під керівництвом підполковника Андрія Медуниці який не став, а ні покривати вбивць-"поліцейських", а ні приховувати сліди злочину. Вчора спостерігав акцію протесту під МВС і помітив ряд «активістів» афільованих до певних нардепів, які криком кричали кого і як терміново у відставку. Цікаво чи скоро я побачу цих нардепів в приймальнях Арсен Аваков (Arsen Avakov) чи Сергій Князєв і чи знову вони будуть клянчити собі нагородну зброю? Цинізм і підлість! Виродки вбивці мають понести максимальне покарання, а ті піарасти, які хотіли отримати політичні дивіденти на цій людський трагедії, натомість отримають осуд і назавжди підуть з політики.

Інформація взята із сторінки Ігоря Мосійчука у Facebook

Читати "Моя Київщина" у Facebook