#

Ігор Оваденко (голова організації "СВД"): Обухівщина та "політична проституція"

13.10.2019 12:51
Ігор Оваденко (голова організації "СВД"): Обухівщина та "політична проституція"

11 жовтня 2019 року депутати Обухівської районної ради Київської області висловили недовіру голові ради Олександру Кровкіну, який в свій час був обраний на цю посаду завдяки допомозі вже колишнього народного депутата України Ігоря Кононенка.

Сьогоднішня сесія Обухівської районної ради могла не відбутись, оскільки вчора народний депутат України  Олександр Дубінський написав офіційне депутатське звернення до правоохороних органів з проханням унеможливити з його слів переворот та узурпацію влади окремими депутатами районної ради, зокрема Лариса Ільєнко.

Не міг зрозуміти, чому Олександр Анатолійович Дубінський вирішив, що змінити керівника районної ради хоче команда Ігоря Кононенка, оскільки 27.09.2019 під час сесії тієї ж само Обухівської районної ради попередив керівництво ради, а саме, її відсьогодні вже колишнього голову Олександра Кровкіна та заступника голови Антона Карманова, що вони обов'язково понесуть відповідальність перед Законом за організацію схеми підкупу виборців "Сітка" в 94 виборчому окрузі під час президентських та парламентських виборів, разом з іншими членами команди Ігоря Кононенка, зокрема, і з такими, як Обухівський міський голова Олександр Левченко та іншими державними службовцями міської ради.

Не міг зрозуміти, чому Олександр Дубінський змінив свою думку та вирішив підтримати тих, кого ще тиждень тому звинувачував у організації "Сітки".

Не розумів ,поки сьогодні не побачив цікавий документ.

Виявляється, 10.10.2019 згідно з Наказом вже колишнього голови Обухівської районної ради Олександра Кровкіна керівником апарату ради призначили Тетяну Анатоліївну Іваху.

Хто ж така Тетяна Іваха, нагадаю для тих ,хто забув або можливо не знав!

27 вересня 2019 року народний депутат України Олександр Дубінський під час свого першого прийому громадян в м. Обухові нарешті представив громадськості свою обухівську команду, яка буде представляти його в місті Обухові та Обухівському районі загалом.

Отже, Тетяна Анатоліївна Іваха - представник Олександра Дубінського в Обухівському районі Київської області, в свій час працювала методистом в методичному кабінеті Управління освіти Обухівської районної державної адміністрації Київської області. У період з 2014 по 2019 рік працювала за строковим трудовим договором помічником-консультатном народного депутата України Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Валентирова Сергія Васильовича.

Тепер все стало на свої місця - посада керівника апарату Обухівської районної ради для свого представника Тетяни Івахи в обмін на допомогу перешкодити депутатам районної ради висловити недовіру команді Ігоря Кононенка в особі голови ради Олександра Кровкіна та Антона Карманова.

І наостанок. Не думав, що людина, яку ми з побратимами підтримали під час виборчих перегонів, нас кине після виборів, ставши народним депутатом України і, окрім цього, підтримає тих, хто ще декілька місяців тому поливали нас разом з ним брудом! Дякую вам, Олександре Анатолійовичу!

Думай-ТЕ!

Нет описания фото.

Читати "Моя Київщина" у Facebook