#

Ігор Оваденко (голова організації "СВД"): Обухівська влада - лицеміри

14.10.2019 16:02
Ігор Оваденко (голова організації "СВД"): Обухівська влада - лицеміри

Привітання зі святом від міського голови.

До Дня Захисника України отримав вітальний лист від нашого міського голови Олександра Левченка в якому він повідомляє мене зокрема і про те, що:

"Денег нет! Но вы держитесь!"

Кожен рік отримую одну і ту ж саму відповідь від Обухівської міської ради, але в цьому році є позитивні зміни - написали, що в травні я був 34-й в черзі, а зараз вже 22-й.

Хоч щось приємне.

Мабуть відправлю я цю відповідь з супровідним листом Президенту України Володимир Зеленський, Прем'єр-міністру України, Народному депутату України Олександр Дубінський.

Проінформую їх про стан справ в країні і зокрема в м. Обухові Київської області з санаторно-курортним лікуванням Ветеранів АТО!

Можливо вони просто не знають, що на реабілітацію учасників АТО немає грошей і в минулому році санаторно-курортнє лікування пройшли 16 ветеранів АТО із близько 340, які зареєстровані в м. Обухові, а в 2019 - аж 10!

Стримую емоції!

Хотів би предати окремий привіт голові Київської обласної державної адміністрації. Дякую за повагу Михайло Каренович Бно-Айріян!

І на останок. Це лише одна з причин чому я не приймаю участі у св'яткуванні нашого свята разом з місцевою владою - ненавиджу лицемірів!

Всіх зі святом! Честь маю!

На изображении может находиться: текст

Читати "Моя Київщина" у Telegram