#

Ігор Оваденко (голова організації "СВД"): "Перспективна" Обухівська команда Дубінського

02.10.2019 09:46
Ігор Оваденко (голова організації "СВД"): "Перспективна" Обухівська команда Дубінського

27 вересня 2019 року Народний депутат України Олександр Дубінський під час свого першого прийому громадян в нашому місті нарешті представив громадськості свою команду, яка буде представляти його в м. Обухові та Обухівському районі Київської області.

Отже, знайомтесь.

Максим Глущенко - представник в Обухівському районі Київської області. Не знаю про нього нічого окрім того, що працював у виборчому штабі кандидата в Народні депутата України Олександра Дубінського.

Тетяна Іваха - також ще один представник в Обухівському районі Київської області. В свій час працювала методистом в Методичному кабінеті Управління освіти Обухівської районної державної адміністрації Київської області. У період з 2014 по 2019 рік працювала за строковим трудовим договором помічником-консультатном Народного депутата України БПП "Солідарність" Валентирова Сергія Васильовича.

Василь Буйний - спортсмен, підприємець, який за моєю інформацією у 2018 році отримав від Виконкому Обухівської міської ради Київської області дозвіл встановити МАФ на м-н "Лікарня". Зараз за моєю інформацією чекає від Обухівського міського голови Київської області Олександра Левченка на ще один дозвіл встановити МАФ поблизу магазину "П'ятачок", який розташований біля супермаркету "ВелМарт" в м. Обухові Київської області. Хто також хоче встановити в тому ж самому місці МАФ поспішіть поки ще не пізно.

Бажаю успіхів Обухівській команді Олександра Анатолійовича Дубінського у захисті законних прав та інтересів громади міста та району загалом та у вирішенні їх наболілих проблем!

За Васю Буйного - офіційного представника Народного депутата України Олександра Дубінського в м. Обухові Київської області напишу окремий пост!

Читати "Моя Київщина" у Telegram