#

Ігор Оваденко (голова організації "СВД"): Про землю для Васі від Дубінського

03.10.2019 11:27
Ігор Оваденко (голова організації "СВД"): Про землю для Васі від Дубінського

Завтра під час засідання Виконкому Обухівської міської ради Київської області, за моєю інформацією, буде вирішуватись питання надання земельної ділянки в центрі міста Обухова офіційному представнику Народного депутата України Олександра Дубінського, некоєму Васі Буйному під встановлення МАФу поруч з магазином "П'ятачок", який розташований біля супермаркету "ВелМарт".

Для тих хто не з міста Обухова пояснюю: це приблизно теж саме, що отримати земельну ділянку та дозвіл на встановлення МАФу в центрі міста Києва на Майдані Незалежності.

Олександр Дубінський! Я з вами цілком погоджуюсь, що немає ніякої кризи, просто ваш представник в місті Обухові Вася Буйний ще нічим не допоміг простим мешканцям міста як ваш помічник у вирішенні їх наболілих життєвих проблем. Проте вже порішав собі з мером міста земельну ділянку та дозвіл на встановлення МАФу. А Обухівський міський голова Олександр Левченко не проти підтримати вашу молоду та перспективну команду заради налагодження дружніх стосунків.

Гарний початок я вважаю у боротьбі з корупцією та її головним бенефіціантом в місті Обухові Київської області.

І на останок.

Прошу членів Виконкому Обухівської міської ради Київської області, які прочитають цей пост, не голосувати за надання представнику Народного депутата України Олександра Дубінського земельної ділянки та дозволу на встановлення чергового МАФу в нашому місті!

У разі прийняття позитивно рішення буду вважати це хабарем від Обухівського міського голови Олександра Левченка члену обухівської команди Олександру Дубінському!

Честь маю!

Читати "Моя Київщина" у Facebook