#

Ігор Оваденко (голова організації "СВД"): Схема ЖБК, або як Обухівський міський голова Олександр Левченко хоче на$бати громаду

12.03.2019 12:41
Ігор Оваденко (голова організації "СВД"): Схема ЖБК, або як Обухівський міський голова Олександр Левченко хоче на$бати громаду

Вітаю друзі! Нарешті закінчив працювати над першим своїм відео в якому хочу вам розповісти про те, як колишній член Партії Регіонів, а зараз палкий прихильник команди Петра Порошенка Обухівський міський голова Київської області Олександр Левченко хоче обікрасти громаду міста безкоштовно виділяючи землю в м. Обухові Київської області під реалізацію Схеми житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) прикриваючись патріотизмом та нібито бажанням вирішити житлові проблеми внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та учасників АТО.

До своєї розповіді додав відео з сесії Обухівської міської ради під час якої Наталія Целовальніченко, представник Луганської правозахисної групи презентує депутатам міської ради Програму сприяння придбання та будівництва житла для ВПО та учасників АТО, які проживають в м. Обухові та д'якує колишньому регіоналу Обухівському міському голові за розуміння та плідну співпрацю.

Окрім цього ви побачите звернення до Народного депутата України Ігоря Кононенка з проханням допомогти реалізувати в м. Обухові Програму будівництва житла для учасників АТО за прикладом як це робить з 2015 року Броварська міська рада. З того часу як ми до нього звернулись по допомогу минуло вже більше двох років, але на жаль Ігор Віталійович так нам і не допоміг, чому не допоміг питання мабуть риторичне.

І на сам кінець ви побачите відео зустрічі блогера з Обухівським міським головою Олександром Левченко під час якої він задає йому не зручні запитання про кримінальні справи, про сумнівні тендери та про його бачення розвитку міста Обухова.

Закінчую своє відео зустріччю Обухівського міського голови Олександра Левченка учасників АТО, які в 2014 році повернулись з Війни на Обухівщину в короткострокову відпустку. Під час звернення до ветеранів міський голова їм щиро дякує за їх патріотизм та просить громаду міста їм поаплодувати за їх героїзм. Минуло лише п'ять років, гасла залишились тими ж самими, а реальна повага, підтримка і допомога від міського голови "дуже відчувається", зокрема і у питанні вирішення житлових проблем учасників АТО. З кожним роком така підтримка буде лише "зростати"...

І на останок хотів би зазначити, що якщо Обухівський міський голова Олександр Левченко можливо не знає про те, що забудовники в обмін на земельну ділянку та можливість збудувати в м. Обухові багатоквартирний житловий будинок готові безкоштовно віддати на дерибан від 10% до 20% квартир то він - л$х!

Дивіться, коментуйте, діліться та пам'ятайте, що корумпована Система, якою була до Революції Гідності такою на жаль і залишилась після її перемоги, лише вивіска змінилась!

Читати "Моя Київщина" у Facebook