#

Ігор Шалімов (голова правління у Прат "БКБМ"): Наше підприємство збудує школу в Бориспільському районі

19.12.2019 14:01
Ігор Шалімов (голова правління у Прат "БКБМ"): Наше підприємство збудує школу в Бориспільському районі

Дуже приємно, що колективу нашого підприємства ПрАТ БКБМ громада Бориспільського району висловила довіру збудувати школу в с. Гора.

Школа розрахована на 24 класи — 600 учнів. У будівлі школи передбачено необхідні функціональні групи приміщень.

Будівля школи матиме три поверхи. Головний вхід запланований із сторони вулиці Центральна.

На першому поверсі заплановано влаштування харчоблоку із обіднім залом на 220 п.м., спортзал 30х18 із допоміжними приміщеннями. На другому поверсі передбачено актовий зал на 240 осіб і спортзал 18х12, приміщення адміністрації та обслуговуючого персоналу. Бібліотеку розміщено на третьому поверсі. На першому поверсі передбачено розміщення навчально-виробничих примйщень: майстерні з обробки деревини, металів, майстерня із обробки тканин, майстерня із кулінарії, приміщення медико-профілактичного призначення тощо.

Влаштування та використання підвалів передбачено як технічний поверх. Для прокладання та обслуговування інженерних мереж. Проєктом передбачасться використання підвалів як найпростішого укриття для захисту учнів та персоналу під час надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру та в особливий період. Також у підвальному приміщенні планується обладнати приміщення для тиру.

Загальна площа школи приблизно 13 тис м2. Також у школі передбачено будівництво стадіону.

Читати "Моя Київщина" у Telegram