#

Ірина Федорів (Коцюбинське, журналіст): Грьобаний Ірпінь!

12.08.2019 15:20
Ірина Федорів (Коцюбинське, журналіст): Грьобаний Ірпінь!
Ірина Федорів

У дитини впав зір. Олександра Куцан свого малого повезла в Одесу і без проблем вони пройшли там лікування.

Я в Коцюбинському. Взяла направлення на Ірпінь у свого лікаря. Але в Ірпені місяць тому сказали - чекайте до початку серпня - лікар вийде з відпустки.

Тобто на місяць регіон залишили без профільного спеціаліста. Це той час, коли діти вільні від навчання і можуть пройти лікування.

ДОЖДАЛИСЬ. Окуліст вернувся з відпустки. Телефоную в четвер. Прошу записати. Мені кажуть, що для того, щоб мене записали у вівторок або на середу - треба телефонувати в понеділок. в 14:00.

Дзвоню в обід. Мені кажуть - все. На вівторок талонів нема. Кажу ок - записуйте на середу. Пані з реєстратури каже а я не можу. Я кажу: чому?

Вона мені пояснює: бо на середу треба записатися тільки у вівторок, якщо наберете в 14:00. Я зараз ще не знаю, чи приїде лікар з Білої церкви.

Питаю, а чому мені не можна зараз забронювати час, а в 14:00 я завтра наберу Вас і якщо лікар може - вона прийме дитину.

Пані з приймальні пояснює, що так робити заборонено. Я уточнюю, якою нормою, якого правила і хто підписав ці правила.

Вона каже, що для цього мені треба говорити з завідувачем, або з во, але зараз вже нема на робочому місці. Тому краще набрати завтра в 9:00....

Моральні покидьки, кинули 200 000 громаду і дітей без належного медичного обслуговування.

Я і мої діти застраховані. Ми можемо собі дозволити піти до приватного лікаря... Але з Куцан домовилися, що я подивлюся, як це в Одесі можна зробити і в нас. І от вона не просто записалася, а вже пройшла лікування і дитині відновили зір. А я, як і інші мами в регіоні б'юсь головою об Ірпінську стінку.

Можна продовжувати митися водою з запахом лайна, можна помахати ручкою стаціонару, який закрили... Можна полюбуватися скульптурою ведмедя за наші бюджетні гроші і травою, яка коштувала немало і яка згоріла... Але якого зеленого мають так страждати діти... Ну просто слів нема....

А в області нам радісно повідомляють - нам все одно на ваші слухання - Вас приєднають до Ірпеня і нас все одно на рішення суду. Мали вони всі нас на увазі...

За матеріалами сторінки Ірини Федорів у Facebook.

Читати "Моя Київщина" у Facebook