#

Ірина Федорів (журналіст): Нахіба нам Горобець? Звернення до Зе!команди від 95 округу

11.06.2019 09:28
Ірина Федорів (журналіст): Нахіба нам Горобець? Звернення до Зе!команди від 95 округу

Я мешканка 95 округу. Сюди входить наше славне Приірпіння – вотчина покійного Петра Мельника. Тут рекреаційна зона і земля на вагу золота. Останні 10 років активісти боронять зелені зони. Їм палять машини, їх б'ють. За цим всім стоїть імперія забудовника Володимира Карплюка - екс-мера Ірпеня.

Ми всі розраховували, що демократичні сили об'єднаються і виставлять когось напротивагу фігуранту антикорупційних розслідувань Володимиру Карплюку, який зараз є єдиним кандидатом по 95.

Журналісти та активісти навіть склали перелік осіб, які готові були кандидуватися на цей округ – Ольга Червакова (питання до БПП, чому вони не цінують таких нардепів), юристи Роман Титикало, Тарас Шевченко і ще низка активних і ціннісних людей.

Зараз у Фб гуляє список по Київщині. Поки не можу дати оцінку всім округам (брак часу), але в мене одне питання: нахіба нашій громаді нардеп Горобець з Білої Церкви? Що за мода ставити на округ парашутистів? Хто він нам?

І ще читаєш, що він забудовник. Ви забудовника забудовником будете вибивати? Нахіба? Цитую Володимира Зеленського: "ДумайТЕ!"

Для Вас це просто один з 199 кандидатів. Для нас це безпека наших активістів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram