#

Ірина Побідаш (депутат Вишгородської райради): Проти мене розпочалося "мочиво" після реєстрації кандидатом у депутати

21.06.2019 10:16
Ірина Побідаш (депутат Вишгородської райради): Проти мене розпочалося "мочиво" після реєстрації кандидатом у депутати

Лише вчора мене зареєстровано кандидатом у народні депутати по списку політичної партії "Громадянська позиція", а вже розпочалось "мочилово" у інтернеті з боку когось із тих, кому я перешкоджаю робити нечемні речі - красти у спортсменів вітрильну і веслувальну базу, безкарно забруднювати навколишнє середовище відходами виробництва м'яса курей чи просто банально моє перебування на керівній посаді у обласній партійній організації не дозволяє якомусь негіднику перебігти під цей прапор із якоїсь тонучої партії під місцеві вибори. 
А можливо і всі разом ці веселі хлопці об'єднались навколо моєї скромної персони і не покладаючи рук намагаються перекроїти мою біографію, пришивши негарні ярлики, домалювавши, дофантазувавши на свій смак.

В 2014 році я щось подібне вже пройшла. Тоді за побрехеньку ухопилась журналістка, яка дописувала для руху "Чесно". Лише за 3 дні до виборів вона зрозуміла, що помилилась, прибрала інформацію і вибачилась. Але я вже отримала шквал негативу аж до прокльонів. 
Про газети у кожну домівку в місцевості, де я мала найбільшу довіру людей, агітбригади, спрямовані на обливання брудом мене і мого чоловіка, навіть агітхвилинка на телеканалі "Тоніс" у ранішньому розважальному шоу - грошей мої "друзі" на мене не шкодували.

Зараз історія повторюється. Я знала, що так буде. Тим більше, що нещодавно вже по Інтернету блукав низькопробний опус. Я дуже спокійно до цього ставлюсь. Але найстрашніша брехня, в яку вбризкують краплини правди. А тому вона стає переконливою. За останні 13 років в моєму житті з'явилось багато чудових людей. Вони просять мене описати, як все було. Щоб вони мали факти і аргументи. Тому у наступних постах я пройдусь по старих і нових побрехеньках. Проаналізую, поясню, спростую.

Я знову вступила у важкий бій. І потребуватиму вашої підтримки. Мене дуже бояться. Бо інакше не розумію, навіщо витрачати стільки сил на кандидата, який в партійному списку під номером 20? За даними соцопитувань партії доведеться важко потрудитись, щоб подолати 5%-вий бар'єр, а при цьому зайдуть максимум 15 депутатів у ВР. Отже ми маємо набрати 8%. Допомагайте!

Читати "Моя Київщина" у Facebook