#

Історія "успіху" депутата Олександра Горобця просто неймовірна

Ірина Федорів (журналістка)

17.02.2022 19:43
Історія "успіху" депутата Олександра Горобця  просто неймовірна

Сьогодні у мого народного депутата Олександра Горобця (95 округ, "Слуга народу") день народження.

Як відповідальний виборець, я не можу не привітати свого народного депутата. Він і історія його "успіху" неймовірна!

Спершу він проривався в нардепи в боровся з Володимиром Карплюкои, який теж хотів у нардепи. Карплюк кричав про клонів, але зрештою клони були в Горобця і в Мирослава Смірнова, але не в Карплюка. Переміг Горобець не тому, що він мав підтримку виборців, а тому, що рейтинг бренду "Слуга народу" був такий сильний, що на Київщині перемогли всі кандидати, крім одного.

Ми мали якісні астрологічні прогнози, які базувалися на емпіричному підході, і просили на округ людину з яйцями. Це не значить, що це мав бути чоловік. Ні. Просто наявність хребта - обов'язкова. Плазунів нам не треба. Про Горобця чітко писали: "Нахіба нам Горобець". Нас не чули. А зірки ж нам не брехали... Ми по них з ери Петра Мельника чудово читаєм...

Далі Горобець забив на боротьбу активістів за зелені зони, і почав працювати фотозоною для Карплюка, який тепер всьому Ірпеню пропонує купити в нього квартири і... якщо ті віддадуть Карплюку свої яйця, той готовий дати їм холодильник в нову квартиру. Це таке на бордах пишуть, як і про 3,14здаті квартири в Карплюка. На прохання команди Карплюка Горобець плідно працює у напрямку дерибану Біличанського лісу. А це така червона лінія, на яку ми поклали більше 12 років життя.

Свою сестричку Горобець прилаштував собі помічницею. Ні-ні, не думайте, тут нічого такого нема. Просто хороший брат, як і син маминої подруги нардеп Андрій Клочко. А далі вона знайшла "сама" собі роботу в Бучанській РДА. Звісно ж в вертикаль ОП вона потрапила сама завдяки своїм потужним професійним "здібностям". Брат тут ні до чого. Вся родина "здібна", як в Клочка. Тіки чує моє серце Володін виконував тут функцію феї - хрещеної мами. Принаймні про це свідчать на снігу. Ми по снігу добре читаємо, як і по зорях...

У мами народного депутата, яка є пенсіонеркою і працювала в медичній сфері, як і в мами Дубінського, з'являється "кубик". Немає нічого спільного з пресом... Хіба з пресом грошей... Це така іграшка дорога. Мерс вартістю від 150 до 300 тис у. о. Це з'ясували колеги зі Слідство.Інфо , які бачили, що бігає Горобець і до офісу "короля західної контрабанди" часів Януковича. Многогранна лічность!

З огляду на те, що Горобець разом з командою Карплюка протидіє стратегічним цілям громади (Біличанський ліс - нацпарк, Коцюбинське - Київ), він отримує на свій день народження спеціальний подарунок! Пожиттєвий абонемент на VIP-сервіс інформаційного супроводу з боку громади! Знайте нашу щедрість!

Горобець може звільняти свого прес-секретаря, ми залюбки допоможемо поширювати інформацію про діяльність такого народного депутата pro bono.

Смачний профіль депутата на Політхабі https://www.chesno.org/politician/157041/

Правдива сторінка на Wiki https://bit.ly/3sJnYTs

І, звісно, є спецпорадунок на інформаційний супровід у телепросторі! Адже наш іменинник у часи, коли йому вірили, взяв у декого ресурси і на вибори і для сібя любімого. То на суму тих ресурсів разом взятих його будуть любити довго і якісно. Це пожиттєва абонка. Мало хто має! Пане Горобець! Вітаємо, Ви у клубі любімок! 24/7

І з огляду на те, що Горобець, який існує на наші податки, банить виборців зі свого округу, які оцінюють якість його роботи, то прошу когось побути нашим купідоном, і надіслати народному депутату скрін із нашими найщирішими привітаннями.

Читати "Моя Київщина" у Telegram