#

Кирило Коваленко (активіст, Узин): Нас тримають за дурнів!!!

21.06.2018 08:40
Кирило Коваленко (активіст, Узин): Нас тримають за дурнів!!!
Кирил Коваленко

Про це повідомив активіст Кирил Коваленко на своїй сторінці у Facebook.

В Узинській ОТГ створюється Узинзеленбуд. Скажіть мені, будь ласка, чи в нашій громаді немає більше проблем? У нас все ідеально і ми можемо виділити НАШІ кошти на ще одне комунальне підприємство? Зараз Грінчукососи почнуть писати «вам все не подобається, все не так», і я скажу, ТАК мені цей Узинзеленбуд взагалі не потрібний!!! Якого чорту спочатку було створювати проблему вирізуючи дерева і гучно продавати дрова по усьому місту заробивши більше сотні тисяч гривень, а зараз створювати КП створювати штат і знов виділяти кошти на озелення наприклад для проведення своїх схем! 
А схема працюватиме, будуть виділяться сотні тисяч наших з вами гривень, роботи будуть виконуватись підставними підприємствами БНАУ, так як різались дерева, і кластись в карман! Все дуже просто!
Чому я так критично налаштований щодо цього питання? Бо заїхав у наші села Узинської ОТГ! Життя в них зупинилось ще в роках 90х!!! Окрім Івановки, там Віталій Іванович підтримує порядок, але не у кожному селі є свідома людина з грошима та ще й депутат ВР. В цих селах немає ні освітлення, ні доріг, ні зупинок, НІЧОГО!!!!!!!!
Зате в Узині показують вид своєї роботи, в той час як села просто вимирають!!!!
Перед тим як писати, що все не подобається, заїдьте хоч в одне село коли темніє і ви побачите самі все на свої очі!
Ось така ціна купленої за цукор влади, але добре, що люди це усвідомлюють і в майбутньому, сподіваюсь не допустять такої помилки!

Читати "Моя Київщина" у Telegram