#

Київщина підпримує родини загиблих воїнів АТО

Ігор Мещан (директор Департаменту соціального захисту населення Київської ОДА)

13.05.2020 15:20
Київщина підпримує родини загиблих воїнів АТО

Київщина підтримує родини загиблих воїнів АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні, осіб з інвалідністтю внаслідок війни та учасників АТО/ООС, родини яких перебувають у складних життєвих обставинах

Зважаючи на численні заяви на матеріальну допомогу, за дорученням заступника голови Київської облдержадміністрації Торкунова Олега звісно додержуючись умов карантину, проведено засідання Комісії з питань надання адресної матеріальної допомоги учасникам АТО/ООС, Революції Гідності, членам сімей загиблих учасників АТО/ООС та Революції Гідності.

Всього розглянуто 497 справ на загальну суму 12 млн. 80 тис. грн. Розмір матеріальної допомоги від 147,14 до 16,816 тис грн у залежності від категоріі.

Були присутні майже всі члени комісії!!! За що я дуже вдячен їм, особливо лідерам громадських організацій АТО, членів сімей загиблих в АТО та під час Революції Гідності, ветеранам АТО.

Також велике дякую співробітникам відділу соц захисту учасників АТО/ООС, Революції Гідності, які незважаючи на карантин та складності з доїздом на роботу опрацювали майже 500 справ!!!

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook