#

Коротко про узинського Пабло Ескобара

Іван Петров (активіст)

14.04.2020 12:09
Коротко про узинського Пабло Ескобара

Пабло Ескобар − найвідоміший із наркоторговців усіх часів. Дякувати Богу, він помер. Був застрелений працівниками поліції, яких не купити.

До чого я це пишу... У Київській області, місті Узин Білоцерківського району, є чимало його прихильників, багато з них досить відомі люди. Усіх торговців отрутою добре знає місцева поліція й навіть із ними дружать. Сьогодні мова піде про Мироненка Олександра (Мирон).

Сусіди бояться звертатися до поліції, бояться за своїх дітей та онуків, через притон так званого "наркобарона" Мирона. Контингент Ви самі розумієте який. А ще бояться звертатися через те, що працівники поліції до нього приїжджають у гості, він сідає до них в машину, як можна припустити, що передає їм неправомірну вигоду для кришування свого наркобізнесу.

Кожного дня наркозалежні йдуть до нього починаючи з 05:00 ранку, як на роботу, по чергову дозу отрути. Також продаж дана персона здійснює зі свого авто по всьому Білоцерківському району та Білій Церкві, яке придбане безробітнім за понад 10 тис доларів, за гроші виручені з незаконної торгівлі отрутою, яка вбиває дітей, Ваших друзів та знайомих.

Декілька років тому поліція знайшла в його автомобілі наркотики, але кримінальна справа була закрита за декілька тисяч доларів, які поліція отримала. Судячи з логічного ланцюжка, із того часу поліція регулярно заїжджає до нього. Можна зробити висновок, що з того дня поліція почала його кришувати.

На даний час проти даного персонажа та порушена кримільна справа, але далі паперу керівництво поліції Білої Церкви його не пустило, із чого можна зробити висновки, що гроші за продаж наркотиків йдуть до самого верху. Чи спіткає його доля колумбійського наркобарона – це справа часу, але район має знати своїх "героїв".

Читати "Моя Київщина" у Telegram