#

Корупція намагається взяти реванш із захоплення земель Держлісфонду

Віктор Бархоленко (журналіст)

15.05.2021 16:14
Корупція намагається взяти реванш із захоплення земель Держлісфонду

Дорогі друзі, земляки, шановна громадо!

Сьогодні корупція намагається взяти реванш із захоплення земель Держлісфонду та зухвалого знищення наших лісів. Як не прикро це визнавати, але правоохоронна та судова системи повністю "лягли" під кримінальні клани. Тобто фактично особи в мундирах, погонах та мантіях виконують пряму функцію адвокатської контори з захисту інтересів кримінально-корумпованого середовища або простою та зрозумілою мовою – "продалися з потрохами".

Я до чого веду, якщо ми зараз не привернемо увагу Держави та не зупинимо свавілля нашої влади стосовно ресурсів громади та держави в цілому, то найближчим часом розпочнеться зухвалий штурм на все живе та зелене нашого краю. Маю на увазі, що підступно підуть під сокиру сотні та тисячі гектарів не лише Бучанського, Ворзельського, Кичеївського, Гостомельського лісу, а лісів у межах  Бабинець, Лубянки, Блиставиці та інших населених пунктів.

Мирна акція протесту спрямована на захист ресурсів Української Держави (в цілому) та нашої громади (зокрема) відбудеться на виборчому окрузі Ольги Василевської-Смаглюк-Округ 96 та на території безпосередньої юрисдикції начальника ГУНП Київської області Андрія Нєбитова та Київської обласної прокуратури 17 травня о 9:00 біля пішоходного переходу Варшавської траси в районі кафе "Атаманша".

Читати "Моя Київщина" у Facebook