#

Корупція у Вишгороді

Ольга Василевська-Смаглюк (народна депутатка, 96 округ)

25.07.2023 10:25
Корупція у Вишгороді
Ольга Василевська-Смаглюк

КОРУПЦІЯ В ВИШГОРОДІ

За***сь!  ТОВ "Забурись" виграло тендер на поточний ремонт абсолютно нового парку Чайка в Вишгороді. Не будемо зараз про саму ТОВку зі статутним капіталом 6 тис грн та сімейним підрядом засновників з Дніпра. А ПІБ засновника компанії збігається з ПІБ провідного дизайнера комунального підприємства Школи дизайну і сучасного образотворчого мистецтва Дніпра .

Сам факт, що ані мер Вишгорода Момот, ані місцевий депутатський корпус не мають сорому і совісті, та навіть не дослухались до непрозорих натяків Президента не ініціювати непріоритетні видатки під час війни і виділили майже мільйон гривень на ремонт парку. При цьому, ця фірма постійно виграє якісь підряди в Вишгороді. Наприклад, взимку вони взяли на обслуговування бювети в Вишгороді на більш ніж мільйон гривень.

Тим часом, я не чула, щоб ці безумовно "святі" керівники міста передавали щось на потреби армії. Я вже мовчу про те, що до них нещодавно приїжджали з Юнісеф та пропонували проекти для дітей, від яких ті дипломатично відмовились. Нам, мовляв, не треба.

Як не треба оперативно та якісно виготовити ПКД на Грушевського 1, як не треба займатися укриттями в школах і садочках. Нічого не треба.

Ви ще серіали почніть знімати, зараз це актуально. Назву я вже можу запропонувати:

"Зає**бісь, забурись".






Читати "Моя Київщина" у Telegram