#

Костянтин Бондарєв (голова Київоблорганізації "Батьківщина"): Київська область сидить без газу! Браво!

24.07.2018 14:06
Костянтин Бондарєв (голова Київоблорганізації "Батьківщина"): Київська область сидить без газу! Браво!

Поки Київ сидить без води - область залишилась без газу! Браво!

До такого не додумався навіть Янукович!!! Сьогодні зранку люди перекрили дорогу біля Кабміну - бо їм у Броварах влада вмить без жодних правомірних пояснень просто перекрила газовий вентиль!

У Броварах відключення газу паралізувало усе населення - спекулюючи на газових відключеннях - влада спекулює на вразливості місцевого бізнесу! Зупинка промислової зони - це смерть підприємництва! Це - і фінансові втрати, це - і псування обладнення і, як наслідок, цілковите припинення забезпечення своїми послугами і самих жителів Київщини!

Але передусім - це метод шантажу, нахабності якого годі і дивуватися! На сьогодні Київоблгаз - це повністю монополізована структура, яка напередодні виборів почала через надумані приводи по черзі відключати приватні промислові підприємства Київської області аби у подальшому виховувати у них «непохитну любов» до солодкої команди президента!

Київоблгаз сьогодні - це не постачальник газу жителям Київщини! Сьогодні - це структура, яка тепер «гріє» на гроші не лише простих киян, але і бізнес! Схоже, на шляху до виборів президентська команда остаточно «перегрілась». Мені страшно уявити, що може статися з таким стратегічним об‘єктом як облгаз не лише для усієї Київщини, але і для усієї України, якщо ним управляють люди, які остаточно втратили здоровий глузд..

Ми не будемо тихо споглядати за цією анархією! Тож вже незабаром ми об’єднаємося з постраждалими підприємцями і розпочнемо акцію з метою вирвати Київоблгаз з монопольних олігархічних пазурів і передати її в управління самих жителів Київщини!

«Теплого передвиборчого шантажу» від президенської команди більше не буде!

Читати "Моя Київщина" у Telegram