#

Костянтин Климчук (генеральний директор ТОВ "Час змін інформ"): Ми змогли здійснити мрію бійців про позашляховик

22.10.2019 10:55
Костянтин Климчук (генеральний директор ТОВ "Час змін інформ"): Ми змогли здійснити мрію бійців про позашляховик

Фуух, можна перевести подих. Всі варіанти з транспортуванням "Ниви" на лафеті було відкинуто. Перегон… "Ниви"!!!! Справилися волонтери "Часу змін". Два тижні підготовки, випробування на бездоріжжі, 880-кілометровий марш і ось авто вже в полі.

Машина проїхала цю відстань з мінімальними зауваженнями. Так – некомфортно, так – досить велика витрата палива, але на "покоцаних" дорогах Луганщини і в полі – саме те. В Ізюмі зробили невеличкий ремонт, але поломка була некритичною.

Приємно, що в 72-й бригаді слідкували за нашими пригодами. Стали в одному з сіл поспитати дорогу, а із-за паркану (там був замаскований КПП): "Та це ж наші волонтери переганяють машину в бригаду!" і показали напрямок руху. Приємно! От дуже приємно!!!

Потім ми заїхали на позиції. Дуууже близько від ворога. Чути було, як у сєпарів собаки гавкають і як гавкають на наших вояків самі сєпари. Правда, командир пообіцяв, що заткне пащеки собацюрам. Запевняю, що жоден песик-тваринка не постраждав.

Настрої в особового складу бадьорі. Хлопці закопуються в землю глибоко і надійно. Відходити нікуди. Позаду Золоте, а там і Лисичанськ. Все буде Україна. Як і інші номерні Золоті.

Велика подяка всім, хто долучився до проекту. Привіт за океан Vadym Goreniuk та компанії KAZKA Entertainment Ви – великі молодці. Саме завдяки вам ми змогли здійснити мрію вояків про позашляховик. Ваше подвижництво, велика сума зібраних коштів, ваша велика робота по популяризації українства в світі ще отримає достойну оцінку. Пишаємося дружбою з вами.

За прикрашання авта подякуємо РА "Джаз" (сім'я Гаврикових). Наша "Мавка" буде зігрівати серця. І міцно тиснемо руку (а він вже нехай обніме всіх своїх друзів) Володимиру Сергійовичу Міхальову. Володя дав імпульс, без якого нам було б непереливки.

Дякуємо другу і побратиму Александр Миколаенко за надану технічну допомогу і готовність серед ночі прийти на виручку.

Привіт Ігорю Леваднюку, що все ж не відмовив купувати автомобіль в Смілі. "Нива" виправдала сподівання.

І дякую капелану Васі Маляренкову за водійську вправність і за утримання від необдуманих кроків. Було приємно працювати разом!

Читати "Моя Київщина" у Telegram