#

Костянтин Єфименко (підприємець): Пишаюся "Білим Барсом"

21.05.2018 12:05
Костянтин Єфименко (підприємець): Пишаюся "Білим Барсом"

У бізнесі, як і в житті, все залежить від конкретної людини. Потрібен лідер, який візьме відповідальність і поведе за собою, до вершин і до нових перемог. Коли ми купуємо нове підприємство, ключове питання, хто його поведе в майбутнє. Ми знайшли відповідь - виховання лідерів у себе. Ми запрошуємо молодь; довіряємо нові проекти; вантажимо роботою, коли стирається межа неможливого; разом ходимо в походи, кіно, театри, концерти і навіть... пивбари.

У спорті - також! Потрібен один чоловік. Ми знайшли таку людину - Костянтин Буценко, наш тренер! У липні 2012 року, ми зустрілися. Я зрозумів, він живе хокеєм, для нього це життя. Він мене запитав:

- Костянтине, чого Ви очікуєте від школи?

- Хочу виростити свою, Білоцерківську команду. Хочу, щоб наші хлопці були у всіх клубах України, а команда Білий Барс стала чемпіоном України, і склад був білоцерківський.

- Ви розумієте, що на це піде не менше 10 років.

- Куди нам поспішати, тренер? Головне результат!

Минуло 5 років! Результати фантастичні, хоча ми, поки що й не виграли чемпіонат в дорослому віці. Але ж всі розуміють, що це тільки поки. Тимчасовий привід.

Тренеру - спасибі за команду! Вас немає в ФБ, але я знаю Вам передадуть.

В кінці травня, як і домовлялися, з усім тренерським складом зберемося, підіймаючи келихи, за "Білий Барс", за наших чемпіонів. Тренер, "Ми в хокеї!" і в цьому, в тому числі Ваша заслуга.

P.S. Нас ще не всі серйозно сприймають. У нас наймолодша команда, а в дитячій школі, старшим 15-16 років. Але ми виростемо. Так вже було!

Читати "Моя Київщина" у Telegram