#

Лариса Ільєнко (громадський діяч): Я готова розказати, ХТО реально в країні ПІЩАНА МАФІЯ та КОРОЛЬ ПІСКУ

10.07.2019 09:16
Лариса Ільєнко (громадський діяч): Я готова розказати, ХТО реально в країні ПІЩАНА МАФІЯ та КОРОЛЬ ПІСКУ

Дякую!!!

Хочу подякувати, особисто, хлопцям із 94-го.

Хочу подякувати за те, що замість спілкування з виборцями та донесенням своїх програмних засад людям ви несете в маси важливу інформацію.

Інформацію про те яке я зло. Як Ільєнко віджимає, копає, миє, блокує, керує...

Почитавши і подивившись на ваші меседжі, я не можу собі дати відповідь на два запитання - коли ви встигаєте з виборцями бачитись, та що, чи хто надихає вас на генерування таких яскравих жахалок.

Для того, щоб ваш креатив не пересох як маленька річка - пропоную кілька тем та варіацій:

Ігоре Віталійовичу - ви коли говорите з виборцями, крім того як розказувати, що Ільєнко гроші на округ блокує, нагадуйте людям хто мажоритарний депутат зараз та які рішення приймала ваша партія в парламенті для поліпшення життя людям. Також, розкажіть чому саме я вам стою поперек горла.

Віктор Романюк, прошу, окрім фантазій на тему мого сімейного стану, пофантазувати на тему того, чи стане в Ільєнко духу, подати в суд за наклепи на Романюка. (Відео докази у першому посиланні) Їх достатньо щоб зробити позов, але це після 21. Не хочу вас відволікати від блогерства та важливих справ.

Пане Олег Дейнека - ви коли починаєте розганяти історію про пісок, то як справжній журналіст, можете мене запитати теж, чи маю я відношення до нього. Бо якщо я вам розкажу за пісок, боюсь ваші патрони будуть не раді, що ви цю тему підняли. Але, я сподіваюсь після виборів ви повернетесь до журналістської практики, тому пропоную Вам зустріч - я готова розказати, хто реально в країні ПІЩАНА МАФІЯ та КОРОЛЬ ПІСКУ, бо королев, нажаль, в цьому бізнесі немає.

Тим часом, щоб вам легше було - присилайте мені відео та статті в особисті, я з радістю, допоможу вам в розповсюженні. Буду вашим волонтером та амбасадором.

І найголовніше - після виборів, я кожного дня, буду ділитися документальними фактами вашої діяльності за останні роки.

Чому не зараз - не хочу, щоб хлопці 94-го плакали.

Ой, я це написала?

Так.

З найкращими побажаннями та з думкою про кожного з вас. Ви ж для мене вже як сім'я, тобто родичі, які в обличчя посміхаються, а в спину плюють.

Читати "Моя Київщина" у Facebook