#

Леонід Джужик (депутат Київоблради): Товстосуми думають тільки про себе та вибори, а люди для них ніщо

09.07.2019 10:23
Леонід Джужик (депутат Київоблради): Товстосуми думають тільки про себе та вибори, а люди для них ніщо

Минулі вихідні дні у мене були досить напружені. Я об’їхав велику частину округу де зустрівся з величезною кількістю різних людей з різними долями та проблемами. Але об’єднує їх усіх одне — життя під владою товстосумів, що сьогодні змагаються у передвиборчих перегонах за крісло на верхніх щаблях влади.

Мені це все нагадало історичні часи коли панські забаганки та забави були вищими за потреби народу.

Яскравий приклад тому — зіркові концерти, які пройшли в багатьох містах і селищах. Десятки тисяч доларів, що були витрачені на оплату гонорарів та оренди обладнання (а в гривні то взагалі космічні суми), під веселу музику вилетіли у повітря. А то могла б бути вагома допомога для людей. Або хоча б полатані дірки на дорогах чи замінені лампочки на стовпах.

Ще однією неприємністю, яка “скрасила” святкові дні це неприємний інцидент, який трапився з нашими волонтерами у місцевому парку. Представники інших кандидатів, що беруть участь у передвиборчих перегонах, не маючи жодного правового та навіть морального права, перешкоджали їхній роботі. Виганяли з парку, громадського місця, та навіть намагалися залучити до своїх злочинних вчинків працівників поліції.

Я в таких діях бачу лише одне — захист власних інтересів, що базуються на байдужості до звичайних людей.

Дехто так рветься до влади, що ладен спускати на це мільйони “невідомо” звідки взятих грошей! Принижувати честь та гідність інших людей та нехтувати їхніми свободами.

Невже ми й досі живемо у феодальній Україні де пан вирішує долю холопів? Ні! Ми українці — вільні і рівні! У нас є вибір

Читати "Моя Київщина" у Telegram