#

Леонід Джужук (депутат Київської обласної ради VII скликання, перший заступник голови Київської обласної федерації футболу): Про підсумки парламентських виборів

28.07.2019 11:09
Леонід Джужук (депутат Київської обласної ради VII скликання, перший заступник голови Київської обласної федерації футболу): Про підсумки парламентських виборів

В дитинстві літо було цілою епохою! А зараз, як сказав хтось в інтернеті, це всього на всього три зарплати.
Не встигли ще охолонути думки про виборчу кампанію, як вже добігає кінця перший робочий тиждень після парламентських виборів. Перемоги я не здобув, але отримав безцінний досвід та відповів сам собі на багато питань, які мене до цього цікавили.
Як колись казав один з наших президентів - маємо те, що маємо.
Життя продовжується. Надалі треба ще більш наполегливо працювати.
В понеділок я повернувся до обов’язків обласного депутата.
Під час вчорашнього пленарного засідання почув одну фразу. Звичайні слова, але вони мають дуже глибокий сенс — “Країна працює в новому форматі”. І це дійсно так. Як показують останні події, ми живемо у світі технологій. Не тільки комп’ютерних чи нано-технологій, а й політичних та соціальних. І якщо хочеш бути, як каже молодь, в тренді, то треба за усім цим слідкувати і головне працювати, працювати та ще раз працювати.
Саме це я і роблю без перерви — працюю, сплачую податки та усіляко допомагаю своїй батьківщині.
А взагалі треба частіше милуватися навколишнім світом, щоб не забувати заради чого ми усе це робимо.У мене на подвір’ї зацвіла гортензія. А я через роботу цю красу ледь не пропустив.

Читати "Моя Київщина" у Facebook