#

Ліза Богуцька (народний депутат): Як і чому Анна Скороход поливала лайном партію "Слуга народу"

21.11.2019 17:19
Ліза Богуцька (народний депутат): Як і чому Анна Скороход поливала лайном партію "Слуга народу"

Після жалісливих відвертостей Ані Скороход, вважаю за потрібне прояснити ситуацію.

Отже, фракція СН.

Так, дійсно, це дуже різнорідна фракція. Вона не спаяна єдиним фінансовим олігархічним інтересом і довгими роками перебування в Парламенті. Ми всі різні. Журналісти, блогери, фермери, бізнесмени, економісти, юристи ... І так, весільні фотографи й, як кажуть багато акул пера- a "не зрозумій хто".

У нашій фракції 15 докторів наук. Жодна інша фракція не може пишатися таким науковим потенціалом. Це справжні доктора, а не "проФФесора" з липовими дипломами.

Наша фракція єдина подала Е-декларації перед присягою народного депутата, а не тоді, коли вимагає Назка, у квітні 2020р.

Звичайно ж, у фракції є ті, хто називає себе "чесними" депутатами, тому їх "чесність" має  потворний характер.

У нас НЕ переслідують інакомислення. НЕ рубають голови за "свою позицію". НЕ виганяють за внутріфракційну фронду.

Це так.

Ми дискутуємо й бувають випадки, коли незгода з Прем'єром змушує його міняти позицію. Таке було неодноразово. На зборах фракції ми обговорюємо законопроєкти, які будемо затверджувати і які не мають 100% підтримки. Автори з-п наводять аргументи. Якщо не переконливо, з-п не виноситься на голосування.

Іноді зборів фракцій проходять дуже гостро. Це правда. І це нормально.

У нас був договір і ЗА нього проголосували всі: якщо на зборах фракції ми голосуємо за з-п 70/30, то в залі голосуємо всі.

Ми підписували Меморандум про корпоративну етику ще перед виборами і з ним були згодні всі.

Ми йшли, як команда Зеленського і з цим були згодні всі.

Ніхто з депутатів, а особливо з мажоритарників, під час виборів не відмовився сфотаться із Зеленським і йти під його брендом. Жоден! Тепер виявляється, що в них було інше бачення світу. Тобто думали, що Зеленський пожартував.

Я вже писала про те, що мені багато чого не подобається, але я не пишу про це у своєму ФБ. Я - член команди й або дискутую всередині команди (і таке буває не рідко), або вийду з фракції сама.

У будь-якому випадку, де б я не була, всередині або зовні, мочити своїх однопартійців (хоч я не член партії), - це найнижче, що можна придумати.

Учора я слухала, як Аня Скороход поливала лайном "Слугу народу". Позавчора мене просив Шуфрич підтримати вагітну жінку. Я відповіла, що вагітність не дає депутату індульгенції для того, що він / вона робить.

Скороход із трибуни ВР заявила, що її чоловіка переслідують, тому що вона проголосувала проти земельної реформи. Це брехня. Цинічна брехня! У нас багато голосують проти важливих законів. Просто не у всіх такий заповзятливий чоловік, як в Ані. Його арешт просто збігcя із законом про землю. Не думаю, що ті, хто заарештовував, стежать за нашими голосуваннями.

Слухала вчора, як Аня натхненно розповідала про те, як вона вболіває за народ, тому завжди голосує проти СН. Тобто вона за народ, а ми, сволочі, проти народу.

Чесною треба бути завжди.

Так ось. Учора Аня Скороход усамітнилася в кулуарах із Ківою, а потім він підвів її до Медведчука і, мабуть, вирішували, що можна ще доброго зробити для народу. Вірніше, як ефективніше брехати про "розкол фракції". Формально, вона тепер в ОТЗЖ. Хоча, може там і була? Мабуть, Аня Скороход вирішила стати Аннушкою й розлити на трамвайних рейках масло.

Що ж...

Карета перетворюється на гарбуз прямо на очах.

Ми вже пережили джокер, Лицарів, особливо темних; всяких Легітимних у Тм каналах із їх одкровеннями, Сонь Кошкіниї і т.д ...

Переживемо й ці дрібні капості.

Останнє:

Якби вибори в Раду не були б достроковими, можливо, наш депутатський корпус був би краще відфільтрований. Адже тільки тепер, десь у цих числах, ми б брали Присягу.

Усього 2,5 місяці ... Але подивіться, які істерики влаштовує гальорка сесійної зали. Чому? Та тому, що ми впевнено обрізаємо крила олігархам і монополістам. Задні ряди ВР- це ті, хто грабував країну 28 років. У них сконцентровані мільярди доларів. Зараз вони втрачають доступ до ресурсів. Тому і верещать із трибуни про те, що пересадять нас усіх, коли прийдуть до влади.

Так, вони запускають щупальці в СН. Так, намагаються розбалансувати фракцію. Так, стійко твердять про розкол і дострокові вибори.

Але я дуже сподіваюся, що їхні мрії знову прийти до влади, так і залишаться мріями.

А в нас ще до Нового року-закони про деолігархізацію, і про незаконне збагачення.

Читати "Моя Київщина" у Telegram