#

Мабуть, варто почати розглядати перехід Славутича з Київської до Чернігівської області

Михайло Шинкаренко (заступник міського голови Славутича)

27.07.2021 14:50
Мабуть, варто почати  розглядати перехід Славутича з Київської до Чернігівської області

Це про Славутич - Вишгород або Чернігів?

26 липня на позачерговій сесії голосували за звернення щодо необхідності збереження суду в Славутичі, а не переносу його до Вишгороду.

Славутич сьогодні входить до складу Вишгородського району Київщини. Що маємо- швидка допомога - Бориспільського району ( виклик через Бориспіль ). Податкова - Броварська. Поліція - Вишгородська. Суд - планують перевести до Вишгорода. Що в нас ще залишилось перевести в Вишгород, Бровари чи Бориспіль - морг, кладовище, пенсійний фонд ?

З іншого боку, куди ми їздимо лікуватися до "вузьких" спеціалістів? Правильно - в Чернігів. Де вже народжують переважна більшість Славутичанок - в Чернігові ( 40 з 55 за півроку).

Які населені пункти нас оточують? - Чернігівської області. Куди їздять на вихідні розважатися Славутичани - переважно у Чернігів.

Багато хто вже і квартири там придбав.

Так може досить ховати голову в пісок? Може дивлячись правді в очі, почати розглядати можливість переходу Славутича з Київської до Чернігівськоі області. З можливістю створення потужноі ОТГ з центром в Славутичі: - від Любеча до Дніпровського. З можливістю отримати всі переваги якісного медичного обслуговування і доступності адмін послуг?

Читати "Моя Київщина" у Telegram