#

Олександр Левченко (мер Обухова): Матч дружби: футбольна збірна мерів відсвяткувала своє 10-річчя

11.06.2018 11:13
Олександр Левченко (мер Обухова): Матч дружби: футбольна збірна мерів відсвяткувала своє 10-річчя
Олександр Левченко

Про це повідомляє мер Обухова Олександр Левченко на своїй сторінці у Facebook.

Є така чудова і потужна футбольна команда мерів, що була створена ще в далекому 2008 році під егідою Асоціації міст України. 
За плечима у них участь аж в трьох Чемпіонатах Європи з футболу, які проходили в Австрії, Польщі та Чехії, і досить високі результати. Адже це професіонали в усьому: і в місцевому самоврядуванні, і у футболі.


Хорошою ідеєю було зустрітися сьогодні у нашому Обухові на центральному стадіоні, щоб зіграти Матч дружби між командами мерів 2008 та 2018 років, які приїхали до нас з більше 30 міст України. 

Перед матчем усі очільники міст відвідали могилу Володимира Олександровича Мельника та вшанували пам'ять про нього хвилиною мовчання та покладанням квітів. Саме завдячуючи йому, збірна міських голів мала можливість на тренувальній базі провести тренування перед своїм першим Чемпіонатом Європи, який проходив в м. Зальцбург в Австрії. 

Матч дружби, який був присвячений 10-літтю створення збірної команди мерів, завершився рахунком 3:2 на користь чемпіонів - команди 2008 року. Мої щирі вітання! Також вітаю усіх учасників матчу з ювілеєм створення команди!


Сьогоднішня зустріч вийшла такою невимушеною та товариською, вона дала можливість колегам поспілкуватися між собою, а ще дала можливість просто пограти в улюблену гру.

Читати "Моя Київщина" у Telegram