#

Мені випала велика честь представляти інтереси Білої Церкви в Київській обласній раді

Станіслав Поліщук (депутат Київської облради)

17.09.2020 11:30
Мені випала велика честь представляти інтереси Білої Церкви в Київській обласній раді

Мені випала велика честь і довіра знову представляти інтереси міста Біла Церква в Київській обласній раді.

Обіцяю і далі максимально долучитися до абсолютно всіх побажань нашого міста, розвивати його, робити все можливе, щоб майбутнє було вже зараз, щоб ми і наші діти відчували себе комфортно і щасливо в безпечному і процвітаючому місті.

15 вересня в такий чудовий день, Київський обласний осередок партії "ЗА МАЙБУТНЄ" висунув кандидатів в усі територіальні громади та райони області, а також до обласної ради

15 вересня, відбулись загальні збори Київської обласної організації політичної партії "ЗА МАЙБУТНЄ".

Учасники зборів висунули кандидатів у депутати до Київської обласної ради, районних, міських та селищних рад. Також офіційно висунули кандидатів на посади міських, селищних та сільських голів та затвердив передвиборну програму Київської обласної організації партії.

Голова Київського обласного осередку партії "ЗА МАЙБУТНЄ" заявив, що  у партіїЯ "ЗА МАЙБУТНЄ"  зібралася сильна команда, об’єднана потужними і чіткими принципами. Зазначив, що це досвідчені фахівці у своїх сферах, люди, які досягли результату, а головне – яким довіряють. А на кінець додав, що це люди, яких знають і поважають у їхніх громадах, бо це лікарі, педагоги, підприємці, управлінці.

Читати "Моя Київщина" у Facebook