#

Ми маємо правильно розставляти пріоритети та аналізувати події

Сергій Будюк (депутат Київської обласної ради)

14.09.2020 09:30
Ми маємо правильно розставляти пріоритети та аналізувати події

Почалися вибори. Піднімається тема мови - це дуже актуально, але не приємно, що багато хто намагається цим маніпулювати. Поділюся своїм баченням, яке повністю співпадає з позицією політсили, яку ми представляємо. Я особисто знаю відомих лікарів, які рятують життя людей, хлопців, що пішли першими на війну захищати Україну (багато хто з них загинув), ну й багато інших важливих людей для нашої країни, хто спілкується або спілкувався російською мовою.

Вони справами довели та доводять, що люблять свою країну. І такі люди є героями нашої держави. Для мене є героєм Марко Пославський, який розмовляв англійською, а коли в нас сталася війна, пішов захищати Україну та віддав своє життя (при дивних обставинах, слідство й досі триває), а поряд із нами живуть люди, які скористалися цим, і почали рейдерувати, і віджимати його бізнес, при цьому вони розмовляють українською, ходять у церкву, хрестяться, носять вишиванки кричать "Слава Україні", тримаючи руку на серці, розповідаючи про любов до України та свого краю.

Інша ситуація: як особа проживала в селі, де тато й мама розмовляють українською, воно популізує "русский язык", ломаючи свою мову. Або якщо бачиш по телебаченню, що людина російською аргументовано доводить, що перед нею сидить казнокрад і злочинець, а той не маючи відповіді каже "я не буду спілкуватися, тому що той розмовляє мовою агресора". У мене не виникає сумнівів, хто з них запроданець.

Ми українці, розумна талановита нація, із багатою історією і традиціями, тому хотілося, щоб ми правильно вміли аналізувати, самостійно приймати рішення, розставляти правильно пріоритети, а головне - не дозволяти собою маніпулювати

Читати "Моя Київщина" у Telegram