#

Ми вміємо об’єднуватися, коли це дійсно потрібно

Ярослав Москаленко (депутат Київської облради)

18.02.2022 15:05
Ми вміємо об’єднуватися, коли це дійсно потрібно
Ярослав Москаленко

Сьогодні відбулось те, що вселяє надію. Сесія, на якій були згуртовані всі, заради майбутнього та розвитку нашої рідної Київщини, під одним-єдиним стягомм – Державним Прапором України. Жодних інших кольорів. Так має бути.

Сьогодні ми ухвалили якісно доопрацьований обласний бюджет на 2022 рік, у якому враховані пропозиції від територіальних громад та районів, а відповідно й враховані потреби для розвитку нашої області. Я дуже радий, що депутатам вдалося відстояти інтереси мешканців Київщини і наша область нарешті має той кошторис, який потрібен усім.

Ми схвалили фінансування додаткових заходів з територіальної оборони та інших заходів, спрямованих на посилення обороноздатності області. Примітно, що у нас навіть не було дискусій з цього питання. Єдиним, що треба було вирішити, була сума фінансування цих заходів.

Ми схвалили усі нагальні питання щодо фінансування наших медичних закладів. У поточній ситуації їхня робота може стати одним з вирішальних факторів нашої готовності до будь-якої дестабілізації. Тримаємо питання на контролі практично усіма депутатами нашої більшості в раді.

Єдність команди виконавчої влади та депутатського корпусу – це сильні позиції регіону і влади в цілому. Завжди казав і зараз лише переконався, що ми вміємо об’єднуватися, коли це дійсно потрібно. Кращого для цього дня, ніж сьогоднішній День єднання, важко уявити.

Так має бути завжди.




Читати "Моя Київщина" у Facebook