#

Ми зробимо все, щоб наша Київська область була в безпеці

Андрій Нєбитов (Заступник начальника поліції України)

23.02.2022 17:48
Ми зробимо все, щоб наша Київська область була в безпеці

Враховуючи процеси, які відбуваються у нашій державі та згідно наказу Голови Нацполіції, ми посилили режим несення служби працівниками поліції. В області створено додаткові наряди, організовано контрольно-пропускні пункти, посилено роботу правоохоронців у зоні відчуження 24/7.

Зараз як ніколи важлива консолідація усіх гілок влади, правоохоронних структур, військових, місцевих органів самоврядування та громадян.

Лише за добу на блокпостах та контрольно-пропускних пунктах Київщини зафіксували низку кримінальних та адміністративних правопорушень, одне з яких є кричущим за нинішніх обставин.

Так, під час перевірки водій знехтував законними вимогами правоохоронців, вчинив наїзд на поліцейського, намагався втекти.

Працівник поліції був вимушений зробити попереджувальний постріл для привернення уваги колег. Зловмисника затримали, у подальшому з’ясували, що він керував автівкою в стані наркотичного сп’яніння.  Нині розпочато досудове розслідування щодо опору представникові правоохоронного органу.

Цієї ж доби на контрольно-пропускних пунктах Київщини зафіксували п’яних водіїв, браконьєрів з рибою та знаряддями лову, виявили наркотики синтетичного та рослинного походження. 

Звертаюсь до усіх! Найголовніше зараз – це ефективна взаємодія і співпраця правоохоронців та громади. Закликаю мешканців Київщини підтримати поліцейських, військових, урядовців, щоб була змога ефективно приймати управлінські рішення, які допоможуть захистити нашу державу, наші кордони і наших громадян.

Час відкласти будь-які чвари та зробити  так, аби попри посилений цілодобовий варіант несення служби, правоохоронцям працювалося комфортно, щоб вони відчували підтримку громадян.

Читати "Моя Київщина" у Telegram