#

Михайлина Скорик (журналіст):Професійний маніпулятор Щербина оголосив мені персональну війну

17.09.2019 07:50
Михайлина Скорик (журналіст):Професійний маніпулятор Щербина оголосив мені персональну війну

Петро Щербина оголосив мені персональну інформаційну війну. Мета - скомпрометувати мене як незалежного експерта по Ірпеню, Приірпінню та Київській області.

Не здивована, бо за останні 3 роки він це робить уже вдруге. Тому покладу це тут. Щоб колеги перш, ніж друкувати пасквіль людини, яка публічно називає себе політтехнологом, а в суді прикривається професією "журналіст", як мінімум, запитували мою позицію. Бо Моя Київщина - офіційна сторінка інформаційного порталу вирішила не заморочуватися.

Додам, що Петро Щербина - професійний маніпулятор, який за час роботи в Ірпені нагріб земельних ділянок, нерухомості і рухомості також.

Це легко перевірити, якщо замовити на його прізвище витяги з реєстрів та загуглити його прізвище на сайті Ірпінської міської ради - в родовому відмінку. Також його призвіще можна перевірити по єдиному реєстру судових рішень.

Пост, який став причиною для звинувачень, повністю можна почитати за посиланням. Як і прийнято у нас в пабліку, ми одразу додали позицію Петра, тільки-но він її озвучив: http://bit.ly/shcherbyna_petro_manipulation, але він "стер" її в скріншоті.

Читати "Моя Київщина" у Facebook