#

Микола Неділько (депутат Васильківської міськради): Губернатор Горган робить ставку на екс-регіонала Сабадаша

02.08.2018 07:03
Микола Неділько (депутат Васильківської міськради): Губернатор Горган робить ставку на екс-регіонала Сабадаша

Побував на розширеній нараді за участі губернатора Київщини Олександра Горгана у Васильківській райдержадміністрації, яка проводилася на тему контролю місцевими адміністраціями правопорушень на підконтрольних їм районах.

Позитивні моменти: губернатор Олександр Горган представив районному керівництву Васильківщини та сільським і селищним головам інформаційні ресурси uvaga.ua solidinfo.ua, які мають нібито допомогти у вирішенні багатьох правопорушень, завдяки яким кожен мешканець, який має смартфон та доступ до інтернету, може скористатися ресурсом uvaga.ua та повідомити про правопорушення в онлайн режимі Київську ОДА. Я скористався – побачимо яка буде якість реагування.

Негативне враження: на моє запитання як депутата Васильківської міської ради, щодо розкрадання бюджетих коштів в місті на ремонті Васильківського водогону по вулицях Соборна-Тракторна, розкрадання коштів Васильківським відділом освіти на садочках та школах, про аварійний стан багатьох шкіл міста, про аварійний стан дороги при під’їзді до Васильківської ЦРЛ і т.д. отримав для себе відповідь, фактично, не по суті запитання – губернатор Київщини повідомив, що Васильківський міський голова Володимир Сабадаш є легітимним, у нього захмарний рейтинг серед мешканців міста, його, як мера, буде підтримувати кожен керівник Київської ОДА і ви, Микола Миколайович, як обранець від президентської сили до Васильківської міської ради більше не ставте мені таких запитань (склалося  таке враження із відповіді).

Одним словом, губернатор Київщини повністю підтримує Сабадаша в його «законній» діяльності і вирішувати проблеми в місті губернатор не буде, бо для цього є, як я зрозумів, місцевий «супер-Маріо» Володимир Сабадаш із захмарним рейтингом його популярності серед місцевого населення. Тому розраховувати на вирішення проблемних питань в місті, мабуть, мешканці можуть лише самі на себе або на народного депутата України Ігоря Кононенка. Натомість, губернатор запропонував надіслати йому перелік проблемних запитань, які є в місті і відповіді на які він надасть під час зустрічі у Василькові. Будемо сподіватися, що все ж таки, незважаючи на таке занадто гарне відношення губернатора Київщини Олександра Горгана до Васильківського міського голови Сабадаша, яке, як мені здається, «засліплює очі» губернатору на проблеми в місті Василькові, останній все ж таки об’єктивно віднесеться до наявних нагальних проблем в місті, виключить політику, як складову, із їх вирішення та все-таки відреагує на них згідно займаної ним посади. Далі буде…

                                                                                            

Читати "Моя Київщина" у Telegram