#

Микола Стариченко (голова Київської обласної ради): Щиро вітаю усіх викладачів та студентів із Днем знань

04.09.2019 08:43
Микола Стариченко (голова Київської обласної ради): Щиро вітаю усіх викладачів та студентів із Днем знань

Із величезним задоволенням відгукнувся на запрошення керівництва Білоцерківського національного аграрного університету взяти участь в урочистостях з нагоди Дня знань. Цей заклад є рідним для мене, адже тут здобув вищу освіту, згодом захистив кандидатську дисертацію.

Тому приємно було зустріти своїх викладачів, поспілкуватися з керівництвом університету, професорсько-викладацьким складом, студентством.

Сьогодні цей виш є одним із провідних не лише на Київщині, а й в Україні. Завдяки ректору Анатолію Даниленку, всьому професорсько-викладацькому складу тут постійно впроваджуються новітні освітні програми та технології, вдосконалюється матеріально-технічна база.

Своєю працею, науковими досягненнями випускники університету вносять значний внесок у розбудову рідної Київщини та України загалом. Представникам великої та дружньої університетської спільноти вручив почесні грамоти та подяки Київської обласної ради.

Сердечно дякую професорсько-викладацькому складу за плідну та шляхетну працю з підготовки кваліфікованих кадрів! Щиро вітаю усіх викладачів та студентів із Днем знань! Міцного вам здоров’я, щастя, наснаги та подальших успіхів у праці й навчанні!

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook