#

Міністр Марченко планує рейдерське захоплення

Павло Пашко (ректор Національного університету державної фіскальної служби України)

13.01.2021 09:27
Міністр Марченко планує рейдерське захоплення

Друзі, ви, напевно, звернули увагу на дивні речі, які останнім часом відбуваються навколо Університету:

То міністр фінансів Марченко розпочинає сумнівну реорганізацію вишу – наш Університет має приєднатися до іншої установи, яка немає ані студентів та викладачів, ані ліцензій та акредитацій, ані матеріально-технічної бази для навчання. Зрозуміло, що проти такої дикої «реформи» повстали і студенти і викладачі УДФСУ, які захищають у суді своє право на гідну освіту і роботу.

То, не дочекавшись реорганізації, той самий міністр Марченко намагається незаконно звільнити мене з посади ректора та призначити нового в.о. керівника. При чому такі рішення ухвалюються абсолютно не аргументовано та порушуючи всі можливі процедури. Спираючись на ці незаконні рішення, які вже оскаржуються у суді, Марченко планує рейдерське захоплення університету.

ЧОМУ МІНІСТРА МАРЧЕНКО ТАК НЕПОКОЇТЬ УДФСУ?

Причина банальна – пошук власної вигоди. Міністр фінансів Марченко та його оточення «наклали око» на 22 гектари землі в центрі Ірпеня та на матеріальну базу Університету державної фіскальної служби України. Користуючись безвладдям під час зміни керівництва, вони будуть вкрадені. Так само, як під час попередніх реорганізацій були забрані 8 гектар землі «Соснового бору» у курортному Ворзелі. Хто не у курсі – погугліть, все є у відкритому доступі.

Зверніть увагу, як міністр поспішає провести цю аферу – останні рішення ухвалені під Різдво. Чиновники завжди відчувають, скільки їм залишилось сидіти у кріслі, тому і поспішають реалізувати «останній шанс».

ЩО ПЛАНУЮ РОБИТИ Я?

Я вже подав позов до суду щодо незаконного рішення міністерства про зміну керівництва Університету та заяву до поліції про вчинення злочину міністром фінансів. Відкрито кримінальне провадження і пан Марченко обов’язково понесе відповідальність за свої протизаконні дії!

Знаю, що колектив не прийме незаконні рішення та підтримає мою боротьбу за відновлення справедливості.

Всі мають розуміти, що ДО ОСТАТОЧНОГО РІШЕННЯ СУДУ БУДЬ-ЯКА ФАКТИЧНА ЗМІНА КЕРІВНИЦТВА УДФСУ БУДЕ ВВАЖИТИСЯ РЕЙДЕРСЬКИМ ЗАХОПЛЕННЯМ УНІВЕРСИТЕТУ, А ВСІ СПІВУЧАСНИКИ СТАНУТЬ ЗЛОЧИНЦЯМИ.

Ми не дамо вкрасти Університет!

Тому прошу своїх колег викладачів спокійно продовжувати навчальний процес, не дати себе втягнути в рейдерську аферу і чекати на рішення суду. На сьогодні я знаходжусь у офіційній відпустці.

Я впевнений, що найближчим часом суд захистить Університет від рейдерських атак поки ще міністра Марченка. Адже Правда і Закон за нами!

P.S. У своєму наказі міністр не зміг викласти аргументи звільнення ректора.

У допомогу чиновникам підказую, які факти можна підкласти як докази невиконання мною умов контракту:

1. Постійно зростає кількість студентів.

2. Постійно оновлюється матеріально-технічна база.

3. Проліцензовано 9 нових спеціальностей, вдало акредитуються всі освітні програми.

4. І взагалі - у рейтингу кращих закладів вищої освіти України «Топ-200» Університет зріс на 45 позицій.

Чим не аргументи змінити ректора

Читати "Моя Київщина" у Telegram