#

Мирослава Свистович (екс-мер Ірпеня): Моє знайомство з чиннним прем'єром і до чого тут Ірпінь...

30.08.2019 08:21
Мирослава Свистович (екс-мер Ірпеня): Моє знайомство з чиннним прем'єром і до чого тут Ірпінь...

Чотири роки тому в партії "Сила людей" стався своєрідний пероворот. До керівництва партією прийшла проригівська група на чолі якої стояв мажор О. Гончарук. Я не була знайома особисто з цим хлопцем, але він, як виявилося згодом, з його ж слів, на прохання мера Ірпеня В. Карплюка написав на мене кляузу, що нібито я, не будучи членом партії "Сила людей", пишу на Ірпінського міського голову запити (щодо корупційних дій) підписуючись головою Ірпінської організації партії... (проблема була в тому, що я не була зареєстрована на сайті партії, а мала лише свідоцтво мінюсту). Ця кляуза була серйозним предметом розгляду ревізійної комісії партії..

Поцікавившись, хто це пише на мене кляузи, я з'ясувала, що саме цей Олексій Гончарук лобіював об'єднання партії "Сила людей" і партії "Нові обличчя" перед місцевими вибрами і до того ж належить до проригівської групи (фінансувалася регіоналами).

Дізнавшись про це, я заявила, що Ірпінська організація ніколи не підтримує Гончарука та його групу в її прагненнях захопити владу в партії, зроблю все для того, щоб інші партійці їх не підтримали.

Напередодні з'їзду партії, де планувався переворот шляхом усунення Олександра Солонтая і приходу групи Гончарука, мені зателефонував один з партійців і попросив зустрітися з Гончаруком. Зустріч відбулася у кафе у фойе готелю "Ірпінь". Ми попили чаю, поспілкувалися і я остаточно підтвердила йому, що ніколи не підтримую людину, яка:

а) перебуває в дружніх стосунках з мером Карплюком, який знищує Зелений Ірпінь, на що той відповів, що формально не бачить ніяких порушень в діях Карплюка,

б) пише доноси,

в) пов'язаний з регіоналами.

Нажаль мені не довелося протистояти цій групі на З'їзді партії, оскільки за кілька днів після зустрічі я сильно захворіла на невідому хворобу і пролежала в лікарні 2 місяці борячись за життя.

Владу Гончаруківська група в партії тоді захопила, але оскільки вони виявилися зовсім неспроможними керувати такою дуже специфічною партією як "Сила людей", згодом головою знову обрали Олександра Солонтая.

Мені цікава іще така думка, людина не змогла справитися з партією, а тепер береться керувати країною?... ну і цікаво, як Ірпінські прихильники ЗЕ ставляться дло того, що прем'єром тепер став друг нашого колишнього мера?

Читати "Моя Київщина" у Telegram