#

Місцева влада перетворила Бориспіль у корумповане місто

Олександр Грощенко (громадський діяч та підприємець)

07.07.2020 15:40
Місцева влада перетворила Бориспіль у корумповане місто

Нинішня місцева влада перетворила Бориспіль в одине з найбільш корумпованих міст Київської області. Представники малого та середнього бізнесу вимагають перезавантаження органів місцевого самоврядування.

Місто з високим економічним потенціалом який рік не розвивається. Місцеві чиновники не виконали жодної обіцянки і просто перетворили Бориспіль у власну "годівницю". Регулярно протягом року з'являється різного роду інформація про затримання або вручення підозри місцевим чиновникам і депутатам з Борисполя або району. Там, де є корупція - немає інвесторів.

У сусідньому місті Бровари на період 31.12.2019 року обсяг прямих інвестицій склав 114 млн доларів. Серед міст Київської області - займає лідируючі позиції.

Слідом за повним політичним перезавантаженням України у 2019 році від старих еліт повинні очиститися органи місцевого самоврядування.

Кредит довіри до чиновників, які роками трималися за владу, вичерпаний. Майже рік тому громадяни України довели це. Для ефективного та чесного народовладдя необхідно змінити корумповані місцеві ради, які десятиліттями викачують ресурси місцевих бюджетів.

Також додам, що місцеві депутати не одну каденцію обираються в Бориспільський раду, крім того, деякі з них не раз фігурували в корупційних скандалах.

Жителі Борисполя не згодні з тим, що візитною карткою нашого міста стала корупція. Ці посадові особи вже показали все, на що були здатні. Тому на майбутніх виборах у нас є можливість, щоб змінити систему і повернути довіру інвесторів. До того ж в новому обраному раді першою необхідністю буде перегляд генерального плану і створення стратегії розвитку міста у складі майбутнього ОТГ. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook