#

Мотоспорт став спортивною візитівкою Київщини

Олександр Пащинський (Депутат Ірпінської міської ради)

26.01.2024 14:23
Мотоспорт став спортивною візитівкою Київщини

Друзі, у своєму телеграм-каналі, крім висвітлення моєї діяльності як депутата Ірпінської міської ради, планую розповідати про свою роботу у напрямку розвитку українського спорту.

З раннього дитинства, за прикладом свого батька Сергія Івановича Пащинського, я полюбив ті емоції, які дарує мотоциклетний спорт. З того часу моє життя нерозривно пов’язане зі стрімкими віражами та звуком мотору.

Моя кар'єра в мотоциклетному спорті розпочалася в 1991 році. Це були роки невпинної праці, неймовірних змагань та безцінного досвіду. З 2001 року я став членом збірної команди України. Як результат - майстер спорту України міжнародного класу з мотоциклетного спорту, срібний та бронзовий призер Чемпіонату Європи з мотокросу, вісімнадцяти разовий Чемпіон України з мотокросу.

З січня 2009 року по грудень 2012 року працював на посаді спортсмена-інструктора в штатній збірній команді України з мотоциклетного спорту, а з 2020 року став членом правління Федерації мотоциклетного спорту України.

З травня 2022 року я є в.о. генерального секретаря Федерація Мотоциклетного Спорту України.

Разом з батьком став одним із ініціаторів створення та розвитку кращої мототраси в Україні СТК «Сона» в Бучі Київської області. Є головою оргкомітету Чемпіонатів світу з мотоциклетного спорту, що проходили на мототрасі СТК «Сона». Організація Чемпіонатів світу з мотоциклетного спорту на цій трасі була однією з найбільш значущих подій у моєму житті.

Мотоспорт став не лише частиною мого життя, а й спортивною візитівкою Ірпеня, Бучі, Приірпіння та Київщини.

Сподіваюся, що моя пристрасть та внесок допоможуть багатьом молодим спортсменам знайти свій шлях у цьому захоплюючому світі мотоциклетного спорту.

Буду радий, якщо інформування про спортивні події буде цікавим моїм читачам.

З повагою,

Олександр Пащинський.

https://t.me/pashchinskiy



Читати "Моя Київщина" у Telegram