#

На Бориспільщині ТОВ "Костал Україна" планує інвестувати в розвиток власного виробництва майже 40 млн євро

Андрій Анісімов (національний публічний діяч)

30.07.2020 14:54
На Бориспільщині ТОВ "Костал Україна" планує інвестувати в розвиток власного виробництва майже 40 млн євро

По доброму хвилююча і мотивуюча новина для мене - днями в Бориспільському районі відбулося урочисте закладання капсули з нагоди початку будівництва майбутнього заводу із виробництва мехатронних виробів ТОВ "КОСТАЛ УКРАЇНА". Сьогодні компанія планує інвестувати у розвиток власного виробництва майже 40 млн євро та створити 900 робочих місць. Старт високотехнологічного виробництва на Бориспільщині очікують в квітні 2021 року. 

Пригадую зустріч в облдержадміністрації з Президентом KOSTAL GROUP Андреасом Косталом та генеральним директором  ТОВ "КОСТАЛ УКРАЇНА" Радославом Шкупом у квітні 2018 року. Саме тоді Київська ОДА забов’язалася допомогти  у пошуку земельної ділянки з відповідними комунікаціями під нове виробництво в одному з районів області.Приємним є той факт, що започатковані в свій час проекти не лягають у шухляду, а успішно реалізовуються та слугують розвитку #KyivRegion.

Довіра іноземних партнерів - це високий показник інвестиційної привабливості Київщини й висока оцінка сприятливих умов для бізнесу.

Ну і трохи інформації для тих хто «не в темі», щоб розділили мою радість щодо потужності цього інвестиційного проекту: KOSTAL GROUP – німецька компанія, яка спеціалізується на виробництві технологічно передових електронних, електромеханічних та мехатронних виробів. Група має 46 підприємств в 21 країнах, де працюють близько 17000 робітників. KOSTAL GROUP поділено на підрозділи: автомобільна електротехніка, промислова електроніка, з’єднувачі, випробувальна техніка (SOMA) та Solar Electric.

В Україні KOSTAL GROUP має підприємство в м. Переяслав-Хмельницький з виробництва автомобільної електроніки, яка поставляється для таких лідерів автовиробництва як BMW, Lamborghini, Audi, VW, Ford, Renault та інші.


Читати "Моя Київщина" у Facebook