#

На цих виборах я не балотуюсь на посаду голови громади

Сергій Замідра (колишній селищний голова Немішаєвого)

08.10.2020 11:40
На цих виборах я не балотуюсь на посаду голови громади

5 років тому я брав на себе зобов'язання створити громаду. Було непросто, опір існуванню самостійної Немішаївської об’єднаної громади з боку тих, хто сидів на корупційних схемах та потоках виявився значним. Та чітке бачення майбутнього розвитку, команда, яка загартовувалась реальними справами та чиста совість долають перешкоди та недовіру. Обіцянку, дану мною у 2015 році, виконано. Ми маємо незалежну громаду у складі населених пунктів Немішаєве, Микуличі, Клавдієво-Тарасове та Пороскотень, які йшли пліч-о-пліч впродовж історії нашого регіону.

Одночасно з відстоюванням права на існування, разом ми долали критичні ситуації з проблемами опалення дитячих садочків та школи, повертали у власність громади важливі для жителів об’єкти, мінімізували проблеми водопостачання, водовідведення, освітлення, поводження зі сміттям, згуртовували активних громадян та молодь, вчилися взаємодіяти та працювати разом. І ця взаємодія дає свої плоди. Ми впізнавані серед майже 2 тисяч ОТГ України, нас помітно, у наш потенціал вірять.

Країна зробила гігантський крок вперед, відновлюючи право громад на самовизначення та самоуправління. Тепер головне - не робити кроків назад, а розвиватися і захищати своє бачення розвитку на всіх рівнях. Саме тому, на цих виборах я не балотуюсь на посаду голови громади, а маю за мету підтримувати та розвивати нашу та інші громади на регіональному та загальнодержавному рівні.

У громаді залишається згуртована команда однодумців. Це люди, які були надійним фундаментом та моєю підтримкою усі 5 років, без яких громади могло і не бути. Я повністю довіряю Євгенію Лисенко та прошу тих, хто розраховував на мене підтримати Євгена на посаду голови Немішаївської громади.

Для підтримки руху громади в тих напрямках, які ми сформували за останні роки, я йду в депутати Немішаївської громади та веду команду активу від політичної партії "Голос". Це ті люди, кого ви добре знаєте та хто впродовж багатьох років, незалежно від виборів, вносить свій потужний вклад в розвиток громади: Олена Хоменко, Марина Блізнукова, Леся Сивобород, Володимир Шевченко, Вадим Абражевич, Тетяна Костенко, Ярослав Швець, Маргарита Єрмакова, Наталія Александрова, Надія Грицишина, Володимир Несторов, Григорій Зубко, Андрій Кушнір, Аліна Курамшина, Олександр Палій, Олег Ткаченко, Надія Тузяк та Віктор Пащенко

Наш номер у виборчому бюлетені - № 11.

Прийдіть і проголосуйте!

Читати "Моя Київщина" у Telegram