#

На Обухівщині знизилась кількість незаконних заволодінь автотранспортом

Олег Петренко (начальник Обухівського управління поліції)

11.02.2023 14:47
На Обухівщині знизилась кількість незаконних заволодінь автотранспортом

Результати роботи поліції Обухівщини за 2022 рік

Правоохоронці Обухівського управління поліції Київщини підсумували результати наполегливої та цілодобової роботи за найскладніший для країни рік.

У 2022 році зареєстровано понад 50 тисяч заяв та повідомлень. Розпочато 638 кримінальних проваджень за фактом злочинів пов’язаних з воєнною агресією, вчиненою представниками армії рф.

Відбулося зменшення майнових злочинів: зафіксовано 10 грабунків та 4 розбійних напади, які оперативно розкрито правоохоронцями Обухівського управління поліції Київщини. Кількість незаконних заволодінь автотранспортом знизилась на 54,2%. Зареєстрована кількість нанесення тяжких тілесних ушкоджень знизилась на 64, 7%.

По 222 кримінальним провадженням щодо наркозлочинів особам повідомлено про підозру. Задокументовано 11 фактів збуту наркотиків.

На 133,3% збільшилася кількість виявлених злочинів пов’язаних з незаконним поводженням зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. З незаконного обігу вилучено 18 одиниць зброї, понад 1334 боєприпасів, 16 гранат та 15 вибухових речовин.

Потребує уваги посилення профілактичної роботи поліції на дорогах так як упродовж 2022 року на 37,9% збільшилась кількість ДТП, на 11,4% ДТП з потерпілими, а також вчинено 4 ДТП зі смертельними наслідками.

Упродовж минулого року до поліції Обухівщини надійшло 51 повідомлення щодо зникнення 52 дітей, всіх розшукано.

Наразі на території 9 територіальних громад району працює 15 поліцейських офіцерів громади, всі забезпечені транспортними засобами.

На даний час до комплексної системи відеонагляду та відеоаналітики «Безпечна Київщина» на території Обухівщини підключено 433 камери відеоспостереження, з яких 397 оглядового призначення та 36 з функцією розпізнавання номерних знаків.

За результатами роботи Обухівське управління поліції посіло 2 місце серед інших підрозділів області.

Правоохоронці Київщини на варті вашої безпеки!

Читати "Моя Київщина" у Facebook