#

На виборах потрібно обирати людей, які мають навички та досвід

Яків Усенко (кандидат у депутати Київської обласної ради від партії "Європейська солідарність")

19.10.2020 15:18
На виборах потрібно обирати людей, які мають навички та досвід

Я як заслужений працівник промисловості України, людина з освітою, великим досвідом та багажем знань за 25 років керування підприємством "Термо-Пак" відверто дивуюся, коли бачу, як до влади рвуться люди, які краще пішли би шукати собі роботу.

Натомість безробітні кандидати думають, що за роботу депутата місцевої чи обласної ради платитимуть гроші. Однак це громадська праця, за яку зарплатню не платять. Це вже не кажучи про те, що достатньо велика кількість кандидатів не має не тільки вищої освіти, а й жодної взагалі. 

Якщо громада хоче, щоб її інтереси представляли неосвічені люди, то Україна так далеко не піде! Тому треба обирати людей, що мають якісь навички та досвід.

Є дуже розумні молоді люди, які тільки щось починають, і якщо в них є велике бажання, то з них вийдуть і політики, і чиновники, і фахівці своєї справи. А є такі, у яких за спиною вже повинен бути якийсь багаж, але його нема, натомість є амбіції зайти в органи влади на хвилі нинішнього модного гасла "нові обличчя".

І це стосується як кандидатів у місцеві органи влади, так і в обласну раду. Постає питання. Ті, які раніше нічого не робили, що вони в перспективі зроблять для цієї громади? Тому виборцю потрібно краще думати, більше читати інформації про кандидатів і не надто сподіватися на ті обіцянки, які вони зараз роздають.

Читати "Моя Київщина" у Telegram