#

Найголовніший момент у візиті на передову - підтримати наших воїнів

Ірина Третьяк (Художниця)

23.02.2024 16:26
Найголовніший момент у візиті на передову - підтримати наших воїнів
Ірина Третьяк

Днями відвідала передову на запрошення чинного депутата Верховної ради, який служить в лавах ЗСУ - Олександра Юрченко. Побувала під Куп'янськом, де розміщений тактичний підрозділ особливого призначення Г.Р.І.М. Скажу, що поїхати туди напросилася сама, адже хотіла на власні очі побачити і відчути, що таке війна, донести і показати своїм прикладом тим людям, які досі не розуміють що відбувається. Йде війна ! Потрібно обʼєднуватися, допомагати, бо тільки так ми можемо вибороти нашу перемогу, перемогу України .

Звичайно, в цьому візиті найголовніший момент -  підтримати наших воїнів. Тому відвезла дрони - те, що вкрай необхідно зараз на фронті, смаколиків, подарувала картину з емблемою підрозділу.

Також разом з усіма хлопцями, безпосередньо на передовій в бліндажах, намалювали картину, яка незабаром буде виставлена на благодійний аукціон, а кошти від продажу направлені на потреби підрозділу.

Поспілкувалася з бійцями та підняла бойовий дух наших хлопців, які зауважили, що я дуже смілива, адже не всі чоловіки відважуються приїхати на першу лінію фронту. 

Хлопці навчили запускати дрони та стріляти з АКМ, який до речі вперше в житті тримала в руках і попала в ціль зі 100 метрів. 

Чи було страшно? Ні! Тому що знаходячись в умовах, коли тобі кожну секунду загрожує небезпека, ти починаєш чітко усвідомлювати реальність.

А ось чим неприємно здивована, так тим, що на території, яка була під окупацією і була визволена, до сих пір є "ждуни", які чекають "руський мір"!



Читати "Моя Київщина" у Telegram