#

Назар Приходько (активіст): ДТП із Кулебою та дурдом у боярській лікарні

28.11.2019 15:00
Назар Приходько (активіст): ДТП із Кулебою та дурдом у боярській лікарні
Назар Приходько

Поїхали ми сьогодні, 26.11.2019, у Києво-Святошинську районну лікарню провідати водія мікроавтобуса, постраждалого внаслідок ДТП, спричиненого Миколою Кулебою 24.11.2019.

Знаходиться ця лікарня у Боярці під Києвом.

Прибувши на місце, ми відразу пішли в приймальне відділення. Там сказали, що нічого не знають і "відфутболили" до реєстратури. Там ТЕЖ нічого не знають, "відфутболили" до заступника головного лікаря. Той м'явся, м'явся і відправив нас до директора (світлина 1). Отам почалось найцікавіше.

Секретарка нам заявила, що "говорити зараз не може", але ми не прості хлопці та просто ввійшли без стуку. Директор, Лява Роман Борисович, ОДРАЗУ поставив себе вище за всіх заявивши "я вам ничего не должен", не дивлячись на те, що ми пред'явили наші журналістські посвідчення і посилались на те, що їхній пацієнт не проходить як "таємниця слідства", не "легендований" і НЕМАЄ його або його родичів усної чи письмової відмови спілкуватися зі ЗМІ.

Директор вперся, як баран, і поки Тім все ж намагався до нього достукатись, я підійшов до секретарки і запитав "Що не так?" на що мені була наступна відповідь: "До нас вчора всі центральні телеканали приїздили - так ми нікого не пустили"... Що за таємничість така, яка наводить на дуже серйозні підозри... Зрештою, ми повернулися до приймального відділення а там... А там нас чекало "оце от" (світлина 2). Якась незрозуміла охоронна фірма, яка почала виштовхувати Тіма, украй хамськи спілкувалася зі мною (мушу зізнатись - я теж не змовчав у ДАЛЕКО не літературному стилі).

Далі під'їхали АВТОМАТНИКИ (на світлинах), які хоч і не були агресивними як ці гамадрили, утім, було видно, що вони з цими "охоронцями" у зв'язці...

Ми так і не змогли дістатися до хлопця... Єдине, що знаю: він лежить у травматології (2 поверх) та "дуже багато спить". Цю фразу сказала мені одна з медпрацівниць...

Видно, що хлопця "капсулюють", не дають говорити. КОЖЕН журналіст підтвердить: після ДТП ми спокійно спілкуємося з постраждалими, які розповідають, як воно було, (та ви і самі бачили десятки таких сюжетів, Друзі), а тут... "Нізя". Це мене наводить на думку. що готується "офіційна" версія, яка буде ухвалена "за основу і в цілому" і саме цю версію пробуватимуть "згодувати" нам, журналістам і блогерам.

Не вийде. Ми не опустили рук і будемо далі добиватися ВСЕБІЧНОЇ правди.

Дякую, Tim Zlatkin за те, що вчора подав ідею, а сьогодні поїхав разом зі мною та виніс "все тяготы и лишения", а також дякую Анастасія Березій, яка нам на підмогу направила знімальну групу "ЧП Інфо" ("Магнолія ТВ") і якій ми з Тімом дали розлогі коментарі. Незабаром викладу сюжет. Боремося!

Читати "Моя Київщина" у Telegram